Cauti un proiect de casa cu mansarda in stilul traditional? Vrei sa aiba si un garaj mare si sa o poti construi pe un teren in panta? Ai un teren ingust? Acest model de casa cu mansarda d+p+m are suprafata utila de 101 mp si poate gazdui o familie numeroasa, chiar daca-i o casa mica.

Casa de astazi este una foarte speciala, are un aspect de nota zece si se adreseaza posesorilor de terenuri in panta. Acest model de casa are atatea de oferit incat s-ar putea sa imi scape unele aspecte. Dar, ce pot sa iti confirm este faptul ca iti voi arata planurile acestei case cu mansarda, imagini din exterior cu fatada, schita de amplasare a casei pe teren dar si o privire in sectiune. Evident, iti voi prezenta, in stilul caracteristic cu care deja te-ai obisnuit, detalii despre compartimentarea interioara a acestei case superbe, perfecte de construit pe terenuri in panta.

Desi poate nu te-ai fi gandit vreodata, un teren in panta iti poate oferi mai multe avantaje fata de unul plan. In primul rand, poti construi pe acesta case fabuloase, cu un aspect unic. Apoi, un teren in panta iti ofera o vizibilitate foarte mare asupra mediului inconjurator, oferindu-ti privelisti fabuloase. Cum nu orice casa poate fi construita pe un teren in panta, iata ca am venit cu acest superb proiect de casa d+p+m. Sa-l vedem, zic!

Compartimentare demisol. Un garaj mare, pentru doua autoturisme, este vedeta subsolului. Tot aici gasim camera tehnica si o alta camera ce poate servi ca si spatiu de depozitare. Accesul catre parter se face prin intermediul unor scari interioare.

Compartimentare parter. Parterul are doua terase fabuloase. Sunt neacoperite dar iti ofera o priveliste de vis in zilele frumoase. Intregul parter are o suprafata de numai 53 de mp insa nici nu vei simti lipsa spatiului. Gasesti chiar si un dormitor aici pe care il poti transforma in birou, in caz ca lucrezi de acasa.

Livingul are suprafata de 19,5 mp si este notat cu 4. (nu e bucatarie, e o greseala 🙁 ). Langa living room se gaseste bucataria. Aceasta are suprafata de 11 mp. Dormitorul despre care aminteam mai sus are suprafata de 10 mp. O baie de 3 mp deserveste intregul palier.

Compartimentare mansarda. Accesul in aceasta zona se face uracand scarile de la parter. Ajungem intr-un hol de 4 mp de unde putem accesa cele 3 dormitoare si baia. Baia are suprafata utila de 9 mp si este suficient de incapatoare pentru a satisface cerintele tuturor ocupantilor acestei case cu mansarda si garaj dublu.

Cele trei dormitoare au suprafata utila de 13, 13,5 respectiv 9 mp si au acces la balcon. De la balcon se poate vedea intreaga panorama a zonei, mai ales privelistea de la vale.

 

Amplasare pe teren.

Privire in sectiune.

Cred ca ti-a placut acest proiect de casa cu mansarda si demisol cu un garaj imens. Daca ai deja terenul in panta eu zic sa incepi numaidecat constructia casei. Desigur, nu inainte de a contacta un arhitect si de a cumpara proiectul acestei case.

sursa: https://lk-projekt.pl/

Un comentariu

  1. pur si simplu superba! cred ca este putin spus… este de vis! multumim pentru idei, planuri si proiecte!

Lasa un comentariu