Majoritatea caselor ale caror fatade le vei admira au deja postat proiectul cu planuri si detalii de constructie aici. Celelalte modele de fatade urmeaza sa fie abordate in postarile urmatoare, voi veni cu proiectul detaliat al fiecareia. Iti voi arata cele mai frumoase modele de fatade de case cu parter, mansarda si etaj. Doar poze alese cu grija.

Fatada este cartea ta de vizita, este prima impresie despre viziunea ta in amenajari exterioare, despre personalitatea ta a celor care te viziteaza sau care doar trec pe langa casa. Asa ca trebuie sa fii atent la culorile in care o vei amenaja, la stilul de amenajare folosit dar si la combinatia dintre materialele de constructii.

Majoritatea oamenilor care isi amenajeaza fatada folosesc tencuiala decorativa. Poti sa faci si tu asta, deoarece decorativa este un material rezistent la intemperii si o gasesti in sute de nuante si diferite texturi. De asemenea, poti combina tencuiala decorativa cu piatra naturala sau chiar cu lemn.

Ai grija la culorile alese, multe s-au schimba fata de anii trecuti. Portocaliu pe fatada chiar nu mai este la moda. Incearca sa eviti si culorile stridente cum ar fi mov, rosu sau albastru. Fa-ti fatada casei ca o continuare a designului interior. Priveste aceste modele de fatade si alege ideea care iti place mai mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sper ca ti-ai gasit inspiratia pentru a amenaja o fatada de vis. Alte modele de fatade voi mai posta in articolele viitoare. Deocamdata ma voi focusa sa iti prezint cele mai frumoase modele de case, proiecte pentru toate gusturile.

Lasa un comentariu