Casele frumoase merita apreciate iar acest proiect recent sosit pe piata proiectelor de case mici este unul dintre acele proiecte de case care trebuie luate in calcul de catre cei care intentioneaza sa isi construiasca o casa. Te sfatuiesc sa nu ratezi niciun detaliu despre acest proiect deoarece vei regreta. Am venit cu poze reale cu interiorul si exteriorul dar am pentru tine si alte detalii despre aceasta casa superba, detalii care te vor face sa decizi daca ti se potriveste acest proiect de casa doar cu parter. Bonus, am si un pret estimat de constructie dar si un pret al proiectului.

Casa aceasta are suprafata utilizabila de 125 mp, cea construita la sol fiind de 153 mp. Are o inaltime la coama de 7,5 metri si poate fi construita pe o parcela de minim 500 metri patrati, cu conditia ca deschiderea la drum sa fie de minim 20 metri. Are o compartimentare generoasa si ergonomica iar principalele incaperi sunt: 3 dormitoare, o baie, un living si o bucatarie. Poate parea o descriere banala dar compartimentarea este superba. Din acest motiv iti propun sa vedem planul parterului.

Plan parter.

Intrarea in aceasta casa se face la adapostul unei mici verande. Un hol de 3,9 mp ne intampina si ne face legatura cu un alt hol, aflat in centrul casei, in suprafata de 16,9 mp. De aici putem accesa deja intreaga locuinta.

In continuare povestea este simpla, la fel cum ai mai vazut si la acest proiect de casa mica dar si la celelalate proiecte de case de pe site. Asadar, vei gasi doua zone: zona de zi si zona de noapte.

In partea stanga se afla zona de zi. Un living room foarte mare de aproape 30 mp si o bucatarie open space de 16,5 mp se afla in aceasta zona. Din living se poate iesi pe terasa exterioara.

In partea dreapta se afla zona de noapte formata din 3 dormitoare si o baie. Un dormitor are suprafata de 17,4 mp si dispune si de un dressing de 4,5 mp. Un dormitor are suprafata de 15 mp si ultimul, cel mai mic fiind, are suprafata de 12,4 mp. Baia care le deserveste, ca si intreaga locuinta dealtfel, are suprafata de 6,4 mp.

Iata si cateva imagini cu amenajarea exterioara a acestei case. Fatada chiar arata superb. Daca vrei mai multe idei de fatade intra aici sa vezi poze cu fatade frumoase.

Acum sa vedem si cateva imagini din interiorul casei. Tot poze reale šŸ™‚ !

Pret estimat de constructie. Deoarece este o casa relativ simpla si costul pe mp construit va fi minim. Intreaga casa construita la cheie, manopera si materiale, costa in jur de 78 mii euro. Proiectul costa 1350 euro.

Amplasarea pe teren.

Aceasta a fost casuta. Sper ca ti-a placut. Mai gasesti si alte modele de case pe site, cateva sunt chiar mai jos!

sursa: domywstylu.pl

3 comentarii

  1. ar mai fi necesar sa prezentati sistemul de incalzire si sa-i atasati un garaj si o mica magazie/boxa pentru diverse lucruri care se gasesc la casa omului. , poate si o mica debara interioara ar fi necesara . despre costurile de constructie ce puteti estima!!!In rest O.K.

  2. Cred ca o singura baie la 3 dormitoare e prea putin. Cine a facut proiectul nu are copii? Cum sa mergi sa te speli cand aceiasi baie o folosesc inca cel putin 2 copii?

    Pare risipa de spatiu ca la dormitorul principal, este si hol propriu, si, garderoba, sunt convins ca putem strecura o baie mica cumva acolo; televizorul din dormitor cu spatele la geam, foarte greu pentru ochi.

  3. Sunt perfect de acord cu parerile antevorbitorilor mei , este necesara o a 2-ua baie , o camara si un garaj atasat casei…ai facut cumparaturile , ai intrat direct in garaj , descarci si gata…poarta deja s-a inchis in urma ta si inca ceva AMBELE BAI TREBUIE SA AIBA GEAMURI(PTR.AERISIRE) AFARA….

Lasa un comentariu