Daca ti-a placut casuta amenajata in emisiunea mai sus numita, este normal sa vrei sa vezi si proiectul mai detaliat al acesteia. Avand aici cele mai frumoase modele de case, cu planuri detaliate si multe alte imagini, era normal sa vin si cu proiectul acestei frumoase case doar cu parter.

Proiectul prezinta o casa simpla, chiar modesta, in suprafata utila de 72 mp, amprenta construita la sol fiind de 96,9 mp. Este compusa din doua dormitoare, o baie, o bucatarie si un living room. Mai gasim, de asemenea, o veranda, un hol si o camera tehnica. Nu te astepta sa fie prea costisitoare, deoarece costul la cheie nu depaseste 69 de mii de euro. Evident, post sa iesi mai ieftin cu constructia daca alegi sa o construiesti in regie proprie.

Iata inca o imagine cu frumoasa casuta. Se vede maiestria designerilor si pasiunea acestora de a crea frumos din lucruri aparent banale.

 

Daca te intereseaza compartimentarea, iti propun sa vezi planul parterului chiar mai jos. Intrarea se face la adapostul unei verande de 8 mp. Imediat ce intram, ajungem pe un hol de 7 mp de unde putem accesa intreaga casa. In partea dreapta se afla camera de zi 19 mp si bucataria de 13 mp. In capatul holului se afla camera tehnica. In partea stanga se afla cele doua dormitoare a cate 12 mp fiecare, despartite de o baie de 5 mp.

Cam atat despre casuta aceasta cocheta. Tocmai ce ai vazut planurile proiectului original. Daca esti de parere ca nu ti se potriveste asezarea camerelor, poti cere oricand arhitectului sa iti faca o compartimentare personalizata. Zi frumoasa sa ai!

sursa: Instagram

2 comentarii

  1. Stiti cine a proiectat sau construit aceasta casa?

  2. Sunteți minunați iar eu va percep precum Îngerii prin care Dumnezeu ajută oamenii!Va urmăresc fiecare emisiune cu drag și de fiecare dată nu mi pot stăpâni lacrimile și emoțiile care curg de fericire.Sa va dea Dumnezeu sănătate și putere sa ajutați cat mai mulți oameni.Si eu ma chinui prin străini sa strâng bani sa mi pot renova casa dar parca din an în an este tot mai greu și mi as dori enorm sa știu dacă as putea sa apelez la ajutorul dumneavoastră contra cost cu siguranță pe o rata lunară.Va rog sa va gândiți și dacă credeți ca putem colabora sa mi ziceți.Ati face cu siguranță o familie cu doi copii despărțiți de amarul străinătății cei mai fericiți oameni din lume! Repet totul contra cost printr o rata lunară deoarece nu reușesc singura.

Lasa un comentariu