Cea mai frumoasa casa: Proiect cu planuri si poze din interior-exterior

Acum nu poti sa spui ca am exagerat cu titlul! Nu-i asa ca acest proiect iti prezinta o splendoare de casa P+M ? Daca ar fi sa ii dau o nota i-as da nota zece cu felicitari pentru ca am foarte multe motive. Daca vei ramane pana la final vei intelege si tu ca merita sa studiezi mai in detaliu acest proiect de casa cu parter si mansarda.

Avand o suprafata utila generoasa si o compartimentare spatioasa, aceasta casa surprinde prin designul modern dar si prin ospitalitatea incaperilor sale. Incepand cu garajul pentru doua autoturisme, continuand cu zona de living room foarte vasta si terminand cu cele 4 dormitoare, nu pot sa nu fiu cucerit de acest proiect de casa cu mansarda si sa nu il prezint si aici deoarece stiu ca voua va plac la nebunie proiectele de case spectaculoase.

Asadar, daca inca nu ai plecat, iti propun sa vedem impreuna planurile traduse ale parterului si ale mansardei, asezarea pe teren a casei, poze  din exterior cu aceasta casa din diferite unghiuri dar si cateva imagini din interiorul casei, imagini reale, fotografiate intr-un proiect finalizat acum cateva luni.

Plan parter. Din prima iese in evidenta o fabuloasa zona de zi formata din camara de zi, zona de dinning, bucatarie open space si hol, totul avand o suprafata de peste 50 de metri patrati. Din zona de zi ai acces la o terasa exterioara superba. Dar asta nu este tot, la parter mai se afla si un birou de 10 mp. O baie de 3,4 mp deserveste intregul parter. Ah… era sa uit de garajul dublu in suprafata de 35,8 mp. Suprafata utila a parterului, incluzand aici si suprafata garajului, este de 124,7 mp.

Plan mansarda. Cea mai importanta camera de aici este dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 15,8 metri patrati si mai dispune de un dressing de 4 mp si de o baie generoasa in suprafata de 5,5 mp. In plus, mai gasim inca 3 dormitoare amplasate aici. Un dormitor are 14,2 mp, unul are 15,4 mp si ultimul are generoasa suprafata de 18, 8 mp. O alta baie, in suprafata de 6.3 mp, deserveste aceste 3 dormitoare. Suprafata utila a mansardei este de 91,6 mp.

Amplasament.

 

Amenajari interioare. Interiorul este perfect si merita studiate cu atentie imaginile de mai jos. Sunt imagini reale din interiorul acestei case.

In concluzie, nu are rost sa mai pun la indoiala frumusetea acestui proiect de casa cu mansarda. Daca iti place il poti utiliza ca sursa de inspiratie pentru viitoarea ta casa. Va fi o casa de vis!

surse: homebook.pl, pracownia-projekty.dom.pl

1 Comment

Leave a Reply