Acum nu poti sa spui ca am exagerat cu titlul! Nu-i asa ca acest proiect iti prezinta o splendoare de casa P+M ? Daca ar fi sa ii dau o nota i-as da nota zece cu felicitari pentru ca am foarte multe motive. Daca vei ramane pana la final vei intelege si tu ca merita sa studiezi mai in detaliu acest proiect de casa cu parter si mansarda.

Avand o suprafata utila generoasa si o compartimentare spatioasa, aceasta casa surprinde prin designul modern dar si prin ospitalitatea incaperilor sale. Incepand cu garajul pentru doua autoturisme, continuand cu zona de living room foarte vasta si terminand cu cele 4 dormitoare, nu pot sa nu fiu cucerit de acest proiect de casa cu mansarda si sa nu il prezint si aici deoarece stiu ca voua va plac la nebunie proiectele de case spectaculoase.

Asadar, daca inca nu ai plecat, iti propun sa vedem impreuna planurile traduse ale parterului si ale mansardei, asezarea pe teren a casei, poze  din exterior cu aceasta casa din diferite unghiuri dar si cateva imagini din interiorul casei, imagini reale, fotografiate intr-un proiect finalizat acum cateva luni.

Plan parter. Din prima iese in evidenta o fabuloasa zona de zi formata din camara de zi, zona de dinning, bucatarie open space si hol, totul avand o suprafata de peste 50 de metri patrati. Din zona de zi ai acces la o terasa exterioara superba. Dar asta nu este tot, la parter mai se afla si un birou de 10 mp. O baie de 3,4 mp deserveste intregul parter. Ah… era sa uit de garajul dublu in suprafata de 35,8 mp. Suprafata utila a parterului, incluzand aici si suprafata garajului, este de 124,7 mp.

Plan mansarda. Cea mai importanta camera de aici este dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 15,8 metri patrati si mai dispune de un dressing de 4 mp si de o baie generoasa in suprafata de 5,5 mp. In plus, mai gasim inca 3 dormitoare amplasate aici. Un dormitor are 14,2 mp, unul are 15,4 mp si ultimul are generoasa suprafata de 18, 8 mp. O alta baie, in suprafata de 6.3 mp, deserveste aceste 3 dormitoare. Suprafata utila a mansardei este de 91,6 mp.

Amplasament.

 

Amenajari interioare. Interiorul este perfect si merita studiate cu atentie imaginile de mai jos. Sunt imagini reale din interiorul acestei case.

In concluzie, nu are rost sa mai pun la indoiala frumusetea acestui proiect de casa cu mansarda. Daca iti place il poti utiliza ca sursa de inspiratie pentru viitoarea ta casa. Va fi o casa de vis!

surse: homebook.pl, pracownia-projekty.dom.pl

28 de comentarii

 1. Nu cred ca exista proiect de casa mai frumos decat acesta, efectiv este folosit tot spatiul, pare mica dar este mare. <3 daca ar fii mai multe poze….

 2. Mai multe informați , va rog am interese pentru acest proiect.
  Suprafață locuibila, pret, durata de construcție și dacă se poate un preț pentru finisaj la cheie .

  1. Ma intereseaza acest proiect as dori un pret la chieie , multumes

 3. Foarte frumos. Ne spuneti,va rog daca geamurile sunt in doua culori, deoarece asa apar. In exterior maro si interior albe?multumesc

 4. Buna ziua,

  Imi puteti spune va rog un pret de constructie complet la aceasta casa + detalii proiect ( mp utili etc ) ?

  Multumesc,
  Radu

 5. Sunt interesat de acest proiect! Ma puteți ajuta cu mai multe detalii va rog ,mai multe fotografii!!

  1. Bună ziu
   Sunt interesată de acest proiect,vă rog vreau mai multe detalii şi mai multe poze!

 6. Buna,mi as dori mai multe detalii despre acest proiect. Multumesc

 7. Superba casa! Am sa folosesc și eu proiectul in scurta vreme . Dar va rog mai multe poze și cu terasa? Bucătăria ? Multumesc mult ! Cam ce buget a avut clientul dumneavoastră ?

 8. Buna ziua! Cam la ce preț se ridica aceasta minunata casa?

 9. Ma intereseaza PRET proiect si executie la rosu,

   1. Superba casa! Am sa folosesc și eu proiectul in scurta vreme . Dar va rog mai multe poze și cu terasa? Bucătăria ? Multumesc mult ! Cam ce buget a avut clientul dumneavoastră ?

 10. Ce pret are acest model de casa va rog? Sunt extrem de interesata si eu si sora mea.

 11. Buna seara cam la ce pret se ridica casa aceasta la rosu si puteti sa vad mai multe poze va multumesc.Ma intereseaza astfel de proiect frumos!

 12. Buna spuneți-mi va rog dacă as putea vedea mai multe poze in spatele casei . Și dacă as putea cumpara tot proiectul casei . Mumtumesc

 13. Buna ziua as dori pretul la aceasta casa +,proiectul va multumesc

 14. Buna seara
  Vam trimis saptamana trecuta precum doresc sa achizitionez acest proiect si nu am primit nici un raspuns

 15. Buna ziua . As dori sa aflu pretul acestei case minunate, va multumesc

 16. Buna ziua!
  Sunt interesată de acest proiect. As vrea sa stiu un pret total final la tot ce inseamna proiect plus constructia casei la cheie și as vrea daca se poate ceva mai multe poze si detalii. Va Mulțumesc!

 17. Buna Ziua
  Puteti sa mi dati mai multe detalii , pret total final, la chie , durata
  Va multumesc

 18. Buna ziua! Ma intereseaza acest proiect si as dori va rog frumos daca se poate niste date mai detaliate cum ar fi : pret,fotografii din spatele cladirii,proiect total. Va multumesc anticipat.

 19. Salut ma interesează acest proiect casa fără garaj..la ce preț ajunge la cheie ??

Lasa un comentariu