Clar, cele mai populare case in acest sezon de constructii sunt casele pe un singur nivel. Iar acest proiect de casa cu parter va fi printre cele mai apreciate proiecte de pe site. Te cucereste prin eleganta si simplitate iar suprafata de 99 de mp este mai mult decat suficienta pentru majoritatea celor care isi doresc o casa. Si nici costul unei astfel de case nu este de speriat, asta datorita formei geometrice si a liniilor simple, a acoperisului in doua ape si a compartimentarii interioare compacte.

Proiectul acestei case parter se potriveste pe orice teren, in orice zona a tarii iar suprafata minima de constructie este de 400 mp.  Amprenta construita la sol a acestei case frumoase este de 12,9/11,2 ml. Inaltimea casei este de 7,26 m iar suprafata acoperisului este de 200 mp. Suprafata desfasurata construita a acestei cladiri este de 131 mp.

Pe scurt, acest proiect de casa doar cu parter este compus dintr-un living room cu bucatarie open space, doua bai, trei dormitoare si alte spatii aditionale. La fel ca si in cazul acestei case pe un singur nivel, compartimentarea este gandita inteligent, cu impartirea locuintei in doua zone distincte: zona de zi si zona de noapte.

Acest proiect de casa este potrivit pentru familile formate din 3-5 persoane care isi doresc o viata linistita intr-o casuta frumoasa, departe de aglomerarile urbane.

Plan parter. Punctul de atractie este camera de zi. Aceasta este fabuloasa si are o suprafata de 41,33 mp. De retinut ca in aceasta suprafata se afla si bucataria open space. Un mic grup sanitar de 2,23 mp deserveste zona de zi.

Zona de noapte este formata din 3 dormitoare. Unul de 11,6, altul de 12 si ultimul de 14,5 mp. Cele 3 dormitoare sunt deservite de o baie de 8 mp.

Alte detalii despre acest proiect de casa!

Asdar, iti place acest model de casa frumoasa? Eu zic ca merita sa investeti in constructia acesteia! Daca nu, ai alte sute de proiecte de case postate aici. Cateva sunt mai jos!

sursa: archand.pl

Lasa un comentariu