Am vazut ca sunt la mare cautare proiectele de case mici doar cu parter si am mai adus o casa deosebita spre a fi admirata si, de ce nu, construita de catre cei care cauta proiecte de case mici. Evident, la fel ca la majoritatea caselor de aici, vin si cu o estimare de pret pentru constructia la rosu sau la cheie. Ramai focusat pe articol pentru a nu rata detalii importante despre acest proiect de casa mica cu pridvor in suprafata de 73 mp.

Daca ai un teren de 400 de mp poti sa construiesti lejer aceasta casa. Avand o amprenta la sol de 11,95 cu 9,32 metri si o suprafata construita de 92 mp, aceasta casa cocheta cu acoperisul in doua ape te cucereste prin simplitate. Insa nu trebuie sa omitem faptul ca interiorul este compartimentat intr-un mod care iti ofera confort si relaxare. Casa aceasta poate gazdui cu brio o familie formata din 4 persoane.

Pe scurt, proiectul acestei case cuprinde doua dormitoare, o camera de zi, o baie, o bucatarie si alte incaperi aditionale. Daca stau bine sa ma gandesc, compartimentarea parterului acestei case seamana izbitor cu compartimentarea acestei frumoase case doar cu parter, in suprafata utila de 90 mp. Doar ca aceasta casa este mai mica si, evident, poate fi construita cu un buget mai mic.

Plan parter. Parterul este impartit virtual in doua zone distincte: zona de somn si zona de zi. Un hol de 5 mp separa cele doua zone. In partea stanga se afla zona de somn. Aceasta este formata din doua dormitoare a cate 13, 8 mp fiecare. Un dormitor este matrimonial si celalalt este proiectat sa fie destinat copiilor. Baia, utilata cu dus si cada, se afla in apropiere si are suprafata de 4,55 mp.

Zona de zi se afla in partea dreapta. Punctul de atractie este camera de zi in suprafata de 21,10 mp. Din living poti sa iesi sa te relaxexi pe o terasa exterioara. Bucataria este in continuarea camerei de zi si are suprafata de 8,35 mp.

Preturi estimative de constructie la rosu si la cheie 2023

  1. Pret Constructie la rosu-59-75 mii Euro (materialele de constructii si manopera incluse)
  2. Pret Constructie la cheie -89-106 mii Euro (materialele de constructii si manopera incluse)

Daca ti-a placut aceasta casa doar cu parter poti folosi modelul pentru a iti construi casa ta mult visata. Daca nu, nu uita ca mai sunt sute de proiecte de case pe acest site!

sursa: studioatrium.pl