Hai sa te cuceresc cu o frumoasa casa cu 3 dormitoare, doua bai, construita pe 140 mp. Vei fi placut surprins de compartimentarea acesteia si s-ar putea sa iti doresti si tu o asa casa deosebita!

Avantajul principal al acestei case mici, la fel ca si in cazul acestui proiect de casa mica cu garaj, este dat de posibilitatea construirii pe un teren mic. Ai nevoie de minim 300 mp si iti poti construi casa visurilor tale. Evident, cu cat ai un teren mai mare cu atat iti va fi mai bine.

Aspectul exterior este fabulos si se incadreaza perfect arhitecturii caselor din tara noastra.

Planul. Din start observam cat de spatioasa este aceasta casa. Zona de living room si cea de dinning sunt numai bune pentru a gazdui petreceri cu familia si prietenii.

Plan 3d cu sugestie de amenajare si pozitionare mobilier. Intrarea se face prin pridvorul superb ce poate tine loc si de o mica terasa. Imediat ajungem in zona de living room, destul de spatioasa, si de aici avem acces in toata casa. In partea dreapta gasim doua dormitoare deservite de o baie mica si dormitorul matrimonial deservit de o baie destul de incapatoare.

In partea stanga se afla zona de servit masa si bucataria. Un birou, atat de util in zilele noastre, se afla si acesta langa zona de servit masa.

 

Asadar, esti impresionat de aceasta casa mica doar cu parter? Sau iti doresti o casa cu garaj?

Daca iti place aceasta casa simpla, doar cu parter, nu ezita sa contactezi un birou de arhitectura si da-i drumul la treaba! Casa visurilor tale este mult mai aproape decat credeai.

Lasa un comentariu