Cand bugetul este mic ajungi sa cauti proiecte de case mici si economice pe site la noi!

Iti propun o casa mica si draguta in suprafata de 174 mp cu 3 dormitoare, doua bai si un garaj. Plus alte incaperi pe care te invit sa le descoperi mai jos.

O casa economica nu trebuie sa fie neaparat doar cu parter, de exemplu ca aceasta casa mica cu parter, ci poate fi conceputa astfel incat pe aceeasi suprafata sa ai si o mansarda. Iar bugetul sa nu creasca foarte mult. Si, daca arhitectul se ambitioneaza putin, poate sa includa si un garaj in proiectul unei case economice.

Un proiect de casa economica bun este greu de gasit iar casa din acest articol ar trebui sa iti satisfaca exigentele.

Iata planul parterului:

Activitatea principala se desfasoara in zona de zi a acestei locuinte. Astfel, avem o camera de zi de 18,5 mp ce are inclus un spatiu de servit masa plus o bucatarie open space de 10 mp, care, impreuna cu un hol de 10,4 mp formeaza o zona de socializare si relaxare a intregii familii. O baie mica si o camara gasim, de asemenea, la parter. Iar garajul de aproape 24 mp, atat de util in zilele noastre, intregeste panorama unui plan al parterului bine desenat. De la parter urcam scarile spre mansarda.

Plan mansarda.

La mansarda se afla cele 3 dormitoare. Nu sunt foarte mari dar par confortabile. Doua au aproximativ 10 mp fiecare si cel matrimonial are 12 mp. Toate aceste dormitoare sunt deservite de o baie incapatoare.

Despre costul proiectului nu pot spune nimic dar stiu aproximativ cat costa sa construiesti aceasta casa( manopera+ materialele de constructii necesare). La rosu costul este de 48 mii euro iar la cheie, cu finisaje de baza, costul ajunge pana la 79 mii euro.

Ai ceva de spus despre aceasta casa? O varianta mai ieftina dar fara mansarda este si aceasta casa. Sau preferi una mai mare, tot cu mansarda? Daca vrei sa vezi mai multe rasfoieste proiectele de pe site.