Acest proiect de casa te va captiva si ti-o vei dori construita pe parcela ta de teren. Este un model de casa mica, cu mansarda, compusa din 4 dormitoare, o baie, o bucatarie dar si dintr-un living room destul de mare si luminos.

Aspectul exterior al acestei case este superb, imi aduce aminte de casele din zonele montane. Insa o poti construi, daca iti place proiectul, in orice zona a tarii. Cu siguranta iti vei face vecinii invidiosi. Si nici nu ai nevoie de un buget mare pentru  o construi. Daca citesti cu atentie acest articol vei afla si o estimare de cost manopera+ materiale de constructii pentru acest model de casa mica cu mansarda.

Compartimentarea este facuta, la fel ca si in cazul acestei casei mici cu mansarda, astfel incat sa fie fructificat fiecare centimetru patrat dar fara a aglomera foarte tare interiorul.

Planul parterului. Intrarea se face printr-o mica terasa de 3 mp. Imediat suntem intampinati de un hol mic, de 1,5 mp. Apoi, daca inaintam spre dreapta, ajungem pe un hol de 12 mp apoi in baia casei, care are suprafata de 4 mp. Daca o tinem direct inainte ajungem intr-o camera de 8 mp ce poate fi folosita ca dormitor sau birou.

In partea stanga a casei gasim zona de living room de aproximativ 16 mp si zona de dinning + bucatarie in suprafata de 6,5 mp. Si cam atat, alte incaperi vom gasi la mansarda.

 

Planul mansardei. La mansarda se afla trei dormitoare. Unul mic, de aproape 8 mp, care poate fi folosit ca birou sau camera de studiu si inca doua dormitoare mai spatioase, de 10,44 mp. Costul estimat de mine, pentru a o avea la cheie, cu finisaje de baza, ar fi undeva la 40 mii de euro. Acest pret include materialele de constructii si manopera echipei de constructii. Evident, mai iti trebuie un teren, utilitati si documentatia necesara constructiei acestui model de casa.

 

Daca iti place casuta nu mai sta pe ganduri, contacteaza un arhitect, arata-i acest articol, apoi te poti bucura de casa visurilor tale. sursa: https://www.home-projects.ru/

Lasa un comentariu