Acest model de casa cu mansarda arata fabulos. Casa aceasta cocheta are 114 mp si este gata sa primeasca inauntru pana la 6 persoane.

Este o casa mica, cu mansarda, si costul construirii nu ar trebui sa te lase cu o gaura in buget. Mai ales daca vei alege sa o construiesti in regie proprie.

Acest model de casa se integreaza perfect pe parcelele de teren mici. Poate fi construita atat in zonele rurale cat si in cele urbane. Forma simpla, acoperisul in doua ape si amplasarea ferestrelor simetric, fac din aceasta casuta o mica bijuterie.

Plan parter. Cum intram in casa suntem intampinati de un hol de 3,3 mp. Inaintam si ajungem in alt hol, de 4 mp, apoi ajungem in bucataria open space de 9,6 mp. Scarile de acces la etaj sunt in stanga. In dreapta se afla camera de zi. Aceasta are 15 mp si este suficienta pentru a gazdui activitatile intregii familii. De mentionat ar fi ca, tot la parter, mai gasim un birou de 8,7 mp ce poate fi folosit in caz de nevoie ca si dormitor.

Plan mansarda. Sunt placut surprins ca proiectantul acestei case a gandit o baie mare aici. Astfel, cele trei dormitoare au acces la o baie de 9 mp. Un dormitor matrimonial cu acces la balcon propriu care are suprafata de 14 mp. Acest dormitor este cel mai special datorita vederii oferite si de balconul mare. Insa nici celelalte dormitoare, unul de 13 si unul de 9,3 mp, nu sunt de lepadat. Acestea iti ofera confortul dorit si te fac sa ai un somn linistit.

Inca esti indecis daca sa construiesti sau nu aceasta casa cu mansarda? Nu-i nimic, pe acest site vei gasi si alte proiecte de case frumoase. Trebuie doar sa alegi dintre sutele de case cu etaj mansarda sau case doar cu parter pe care le-am postat deja.

sursa: home-projects.ru

 

 

Lasa un comentariu