Inca un model de casa mica ti-am adus. Acest proiect iti prezinta o casa traditionala, mica, doar cu parter, cu suprafata utila de 99 mp. Are si o terasa superba, ceva in stilul acestei case cu pridvor.

Stiu ca o sa ti se para incredibil dar aceasta casa in stil traditional are 3 dormitoare, doua bai, un living room imens si o bucatarie spatioasa. Se adreseaza iubitorilor de casa cu parter si este pregatita sa gazduiasca o familie de maxim 4 membri.

Acest proiect face parte din categoria acelor modele de case mici proiectate ingenios astfel inca sa fie spatioase si luminoase, ca sa compenseze lipsa spatiului.

Forma simpla, suprafata relativ redusa dar si avantajul construirii pe parcele mici de teren, fac ca acest proiect de casa in stil traditional sa poata fi construita cu bani putini. Estimez eu ca o poti avea pentru suma de 40-50 mii de euro, manopera si materiale de constructii.

Plan parter. Intrarea de face prin intermediul unui hol de 4,8 mp si de aici ajungem intr-un alt hol, de 4,2 mp. Si astfel ajungem in zona de zi care este compusa dintr-un living room luminos si spatios, o zona de servit masa si o bucatarie separata. Din camera de zi avem acces, prin niste usi mari si luminoase, catre o terasa fabuloasa. In anotimpurile calde pe aceasta terasa se poate aduna intreaga familie pentru a servi masa sau pentru a se relaxa in timpul liber.

Zona de somn a casei se afla in partea dreapta. Aici gasim 3 dormitoare maricele si doua bai. Un dormitor de aproape 14 mp, unul de 12,4 mp si unul de 10,8 mp. O baie are 5,9 mp si cealalta are 2,8 mp.

Asadar, iti place acest model de casa traditionala. Daca raspunsul este afirmativ contacteaza arhitectul si cumpara acest proiect de casa doar cu parter in suprafata de 99 mp.

sursa: https://www.dobredomy.pl/