Daca iti cautai proiectul casei si inca nu erai decis daca sa fie o casa doar cu parter sau o casa cu mansarda eu zic sa te uiti atent la acest model de casa pe un singur nivel. Proiectul acesta este incredibil de bine desenat si iti ofera in doar 106 metri patrati utili o multime de incaperi. Amintesc aici 3 dormitoare, doua bai, un living room foarte mare …

Acest proiect de casa mica este potrivit pentru o familie de pana la 5 persoane. Aceasta casa are o forma simpla dar in acelasi timp interesanta care ii confera eleganta si un aspect primitor. Datorita gestionarii eficace a spatiului, aceasta casa iti ofera camere spatioase si primitoare iar impartirea clara intre zona de zi si cea de noapte o face sa fie unul dintre cele mai bine desenate proiecte de case mici de pe site.

Un alt avantaj important, pe langa aspectul exterior de nota zece, este si terasa cu pridvor de o suprafata rezonabila, care ii dau casei un aspect contemporan si o fac sa fie foarte primitoare. Avand amprenta construita la sol de doar 157 mp, este recomandat sa o construiesti pe terenuri cu suprafata de minim 500 mp si o deschidere de 20 ml.

Compartimentare parter. Intrarea principala se face prin intermediul unui hol de 3,56 mp. Apoi ajungem intr-un alt hol care are suprafata de 6,29 mp. Practic, acum suntem in zona de zi. Putem accesa grupul sanitar de 1,78 mp imediat pe stanga sau putem inainta si vom ajunge in CT. Din CT putem iesi afara, in spatele casei.

In partea stanga se afla zona de living room. In acest spatiu gasim si o bucatarie open space dar si zona de dinning. Langa bucatarie gasim chiar si o mica camara. Toate acestea se intampla in fabuloasa suprafata de 44 mp. De mentionat este si faptul ca din living se poate iesi pe terasa acoperita din spatele casei.

Zona de noapte este separata cu o usa de zona de zi si se afla situata in partea dreapta a casei. Este compusa din 3 dormitoare si o baie. Un dormitor matrimonial de aproape 13 mp, care are in componenta si un dressing de 3,7 mp este piesa de rezistenta a acestui proiect de casa doar cu parter. Tot aici mai gasim doua dormitoare de 12,36 respectiv 12,37 mp. O baie de 5,8 mp deserveste toate cele 3 dormitoare.

 

Aceasta a fost casuta. Sper ca iti place cum arata si compartimentarea interioara te multumeste. Daca esti hotarat, poti sa comanzi un proiect asemanator unui arhitect autorizat si poti sa demarezi constructia casei tale mult visate.

sursa: kreodom.pl