Proiectul acestei case este destinat acelora care isi doresc o casa cu mansarda cu 4 dormitoare dar care au un buget mic si nu vor o suprafata mai mare de 100 de mp. Acest model de casa este alegerea ideala iar daca esti atent pana la final poti afla pretul proiectului, pretul constructiei acestei case la rosu sau la cheie dar o sa vezi si imagini cu interiorul. Totul pentru ca tu sa iti faci o imagine de ansamblu cat mai clara despre acest proiect de casa cu mansarda.

Acest model de casa cu mansarda este destul de incapatoare si poate gazdui o familie cu 2 sau 3 copii. Terenul pe care va fi construita trebuie sa fie de minim 400 metri patrati iar deschiderea la strada nu trebuie sa fie mai mica de 16 metri. Arata foarte cochet, are o arhitectura functionala si o compartimentare ergonomica . Este o casa mica dar incapatoare iar pretul accesibil o face sa fie un proiect de casa cu mansarda foarte dorit.

Iata cateva imagini din interior:

Plan parter. Parterul acestei mici casute cu mansarda este gandit ca un spatiu deschis pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie. Un spatiu de 23,7 mp este special destinat pentru asta. In cei 23,7 mp este inclusa sufrageria dar si bucataria open space. Zona de living room are incorporata si un mic spatiu de servit masa. Din zona de living room se poate iesi pe terasa.

Tot la parter mai gasim un mic dormitor de 9,5 mp dar si o baie de aproape 3 mp. In total, suprafata parterului este de 45,8 mp.

Plan mansarda. Nu o sa iti vina sa crezi dar arhitectul acestui proiect de casa mica cu mansarda a prevazut 3 dormitoare aici. Intr-adevar, sunt mai mici dar fiecare este bine iluminat natural si nu se simte lipsa de spatiu. Pana la urma vorbim aici de un proiect de casa cu mansarda al carei cost de construire este unul relativ mic. Dac iti doresti o casa mai mare, tot cu mansarda, insa cu camere mai spatioase si bai mai mari, te poti orienta catre acest fabulos proiect de casa cu mansarda.

O baie decenta in suprafata de 7,5 mp deserveste intregul spatiu al mansardei. Tot aici mai gasim un dormitor de 10,5 mp. Alte doua doormitoare a cate 11,6 mp sunt gata sa primeasca noii locatari ai acestei superbe case cu mansarda.

 

La final nu pot sa nu iti dau si o estimare de cost constructie. Asa te-am obisnuit si consider ca e bine sa ai cat mai multe date despre constructia acestei case. Daca vei implementa acest proiect de casa mica cu mansarda in suprafata de 91,7 mp vei avea de platit o suma destul de decenta si corecta, daca ar fi sa ne raportam la aspectul exterior al casei dar si la numarul de dormitoare. O casa asemanatoare, atat la aspectul exterior dar si la pretul de constructie este si aceasta casa cu mansarda.

Pretul la rosu este de 44 mii de euro iar cel la cheie este de 59 de mii de euro. La aceste costuri se adauga pretul proiectului care se situeaza in jurul sumei de 5900 lei dar si pretul terenului si aducerea utilitatilor.

3 comentarii

  1. Imi place f.mult , felicitari! As dori sa stiu cat costa la cheile o astfel de casa, multumesc!

  2. Buna ziua, unde gasesc si eu proiectul acestei case?

  3. As dori sa cumpăr și eu proiectul la aceasta casa..dacă știe cineva de unde se poate cumpăra???

Lasa un comentariu