Acest proiect de casa mica, doar cu parter, poate deveni coltul tau de rai, daca o vei construi folosind schitele atasate in acest articol. Avand forma simpla, dreptunghiulara si acoperisul in doua ape, aceasta casa poate fi amplasata in orice zona. Poate gazdui o familie de 4-5 persoane iar costul construirii la cheie nu va depasi 650 de euro/mp.

Casele doar cu parter sunt preferatele celor care au un teren mai mare dar si a acelora dintre voi care nu isi permit o casa mare, cu mansarda sau cu un etaj. Acest proiect este unul destul de simplu si are in componenta 3 dormitoare, un living si o bucatarie. Plus alte spatii auxiliare dar indispensabile.

Compartimentare parter. Planul parterului a fost conceput astfel incat sa fie fructificat fiecare centimetru patrat pentru a oferi ocupantilor o casa practica si confortabila. Ferestrele mari si usile transparente ofera lumina naturala din abundenta si creeaza in casa o atmosfera primitoare si plina de viata.

Intrarea principala este la adapostul unei mici terase. Imediat intram pe un hol de 4,2 mp. De aici putem accesa camera tehnica sau putem intra cu adevarat in interiorul acestei frumoase case pe un singur nivel. Si ajungem pe un hol de 8,1 mp.

De aici case se imparte virtual in doua zone. In partea dreapta este zona de somn iar in partea stanga este zona de zi. In zona de somn se afla 3 dormitoare. Unul in suprafata de 15,8, altul in suprafata de 14 si un dormitor in suprafata de 12,9 metri patrati. O baie de 6,3 mp deserveste aceasta zona a casei.

Zona de zi este sufletul acesti locuinte doar cu parter. Cea mai mare camera este livingul. In living room se afla inclusa si zona de servit masa. In 24,6 metri patrati te poti relaxa in voie iar, daca timpul o permite, poti iesi pe mica terasa din spatele casei accesand usile transparente ce iti ofera lumina naturala din abundenta si o priveliste minunata.

Tot in zona de zi mai gasim o bucatarie de 11,8 mp si o camara de 2 mp. Bucataria este open space dar poate fi inchisa fara probleme, daca iti plac bucatariile traditionale.

Alte informatii despre acesasta casa mica !

Eu sunt sigur ca ti-a placut acest proiect frumos de casa simpla doar cu parter. In caz contar nu uita sa verifici celelalte sute de proiecte de case de pe site.

sursa: dobredomy.pl