In caz de nu erai sigur cum va arata viitoarea ta casa cu mansarda si erai in dubii cu alegerea proiectului favorit, iti propun sa privesti si acest proiect de casa cu mansarda in suprafata utila, P+M, de 152 mp. Chiar arata deosebit si poate fi construita pe aproape orice parcela de teren. Minim 400 de mp trebuie sa ai si proiectul este al tau.

Avand o amprenta de 10,8 cu 12,6 metri casa de astazi este numai buna de locuit de o familie formata din 4,5 persoane. Pe langa livingul mare si bucataria open space aceasta casa este formata si din 4 dormitoare gata sa primeasca noii locatari. Adica pe tine! Iti propun sa vedem impreuna mai multe informatii despre acest proiect de casa cu mansarda.

Plan parter. Prima data iese in evidenta livingul imens. Apoi, alaturi de acesta este si zona de servit masa. Iesirea pe terasa din spatele casei se face din living room prin intermediul usilor mari. Un alt punct forte al acestui proeict de casa este bucataria. Desi este open space, la fel ca o buna parte dintre proiectele de casa de pe site, aceasta este configurata astfel incat sa fie inchisa la nevoie. In plus, bucataria dispune si de o camara.

Un mic birou se afla in zona parterului, birou ce are vederea in spatele casei. De mentionat ar mai fi si faptul ca la parter se afla camera tehnica dar si un grup sanitar.

Plan mansarda. La mansarda gasim 4 dormitoare. Nu sunt foarte mari dar pot gazdui cu brio ocupantii. Toate au acces la balcon, unele au baie proprie.

Un dormitor matrimonial de 12,3 mp este vedeta mansardei. Acesta dispune si de baie proprie in suprafata de 4,9 mp dar are si acces la balcon. Un alt dormitor de 10,2 mp se afla amplasat aici si are si acesta acces la balcon. Celelalte dormitoare sunt mai micute si au 9,8 respectiv 10,1 metri patrati. Au si acestea acces la balcon. O baie de 6,6 mp deserveste aceste 3 dormitoare.

Privire in sectiune si aspectul casei din toate cele patru laturi.

Sper ca ti-a placut acest proiect de casa cu mansarda. Alte proiecte de case gasesti mai jos.

sursa: tooba.pl

Un comentariu

  1. Am o curiozitate legata de moda asta cu bucataria open space !!!!!Nu vi se pare ca e o mare prostie ??ma gandesc cat de tare o sa te bucuri de acest ,,open space “cand gatesti de sarbatori sarmale,sau cand prajesti peste….Bafta la”open space”:))

Lasa un comentariu