Am sa-ti prezint inca o casa frumoasa, magnifica as spune. Are si mansarda si suprafata de 120 mp este suficienta pentru o familie mica. Iar terasa, optionala, face toti banii.

Problema construirii pe un teren spatios nu exista deoarece o poti construi pe parcele mici de teren. Si, daca ramai pana la final pe site, o sa iti spun si cat estimez eu ca te costa constructia acestei case cu mansarda. E destul de ieftin, sa stii.

Plan parter. Compartimentarea este tipica caselor mici. Spatiile open space fara multe usi si incaperile bine iluminate vor ascunde faptul ca locuiesti intr-o casa mica.

 1. hol 2 mp
 2. hol 7 mp
 3. camara 3 mp
 4. bucatarie 7 mp
 5. living + dinning 27 mp
 6. baie 4 mp
 7. wc 2 mp
 8. CT 6 mp

Plan mansarda. Zona de odihna se afla aici. Trei dormitoare si o baie spatioasa compun peisajul mansardei. Bonus ai doua balcoane cochete.

 1. hol de 7 mp
 2. dormitor de 13 mp cu  bacon propriu
 3. dormitor de 11 mp cu acces la balcon
 4. dormitor matrimonial cu acces la balcon de 14 mp
 5. dressing dormitor matrimonial de 4 mp
 6. baie de 9 mp

Pret constructie. Costul cu construirea acestei case este compus din mai multe etape dar, doar materialele si manopera va costa in jur de 40.000 de euro. Pe langa acest pret trebuie sa mai ai terenul si alti bani pentru acte, avize si autorizatii. Si, bineinteles, trebuie sa cumperi acest proiect de casa cu mansarda de la un arhitect autorizat care iti poate face si mici modificari. Nu uita ca trebuie intotdeauna sa fii prevazator atunci cand incepi sa construiesti o casa si este musai sa ai niste bani in plus, pentru orice eventualitate.

Iti place aceasta casa cu mansarda? Incepe imediat constructia contactand o firma de constructii sau o echipa priceputa. Vrei ceva mai frumos? Vezi si aceasta casa cu mansarda. Iti doresti o casa asemanatoare? Vezi si acest proiect de casa mica. Zi senina!

sursa: casaperfecta.md

Un comentariu

 1. Buna ziua! In acest cost de 30000 euro ce anume intra? Inclusiv finisajele? Sau doar la rosu, gri? Si inclusiv acoperisul?

Lasa un comentariu