Inca o casa de vis, de data asta un proiect de casa fara etaj , cu garaj, in suprafata utila de 100 mp. Daca esti interesat de acesta mica frumusete ramai cu mine, iti voi prezenta compartimentarea interioara, poze cu exteriorul dar iti voi face si o estimare de pret.

Aceasta casa mica fara etaj are suprafata de 100 mp iar in aceasta suprafata intra urmatoarele: un garaj, 3 dormitoare, o camera de zi , o bucatarie, o baie si o camera tehnica.

Casa aceasta mica are o forma simpla si datorita acestei forme, dar si a amprentei construite la sol de 13 cu 9,7 metri, costul de constructie va fi unul mic. Da, este o casa mica ieftin de construit, exact ca si aceasta casa mica fara etaj.

Are o arhitectura functionala, asemanatoare unui apartament mai mare si este gata sa gazduiasca o familie de pana la 4 persoane. Iata planul parterului:

Intrarea se face prin intermediul unui hol de 3,6 mp. Apoi ajungem intr-un alt hol de 6,5 mp de unde putem descoperi in voie compartimentarea acestei case mici, fara etaj. In dreapta se afla situat un dormitor de 9,5 mp iar vizavi un alt dormitor de 10 mp.

Inaintand, ajungem intr-un living room cu bucatarie open space, de aproape 28 mp. Tocmai in capat de tot, mai gasim un dormitor de 11 mp. Asadar avem 3 dormitoare. Daca ti se par prea mici, te sfatuiesc sa rasfoiesti prin proiectele de case de aici deoarece vei gasi modele de case, cu parter doar sau cu mansarda, cu dormitoare mari si spatioase. Intreaga casa este deservita de o baie de 4,4 mp si de un wc de 2 mp.

Garajul are 19 mp si este un element nou in aceasta categorie, a caselor ieftine. Lipita de garaj gasim si camera tehnica de 6,5 mp. Cam atat se gasesete in interiorul acestei case mici doar cu parter. Inainte sa spui ca lipsesc anumite incaperi nu uita ca este vorba de un proiect de casa mica si ieftina.

 

Pretul acestei case este variabil dar totusi avantajos. Daca ai un teren deja, costul cu constructia la rosu, materiale+manopera, estimez eu ca ar costa intre 20 si 25 de mii de euro. La cheie ar trebui sa te incadrezi in 40 de mii de euro. Vrei sa construiesti aceasta casa mai ieftin? O poti face in regie proprie, sunt o multime de tutoriale pe internet despre asta.

Daca ti-a placut proiectul contacteaza arhitectul si demareaza constructia acestei case fara etaj chiar acum.

sursa: https://plans.com.ua/

2 comentarii

  1. Foarte frumoasa. Cum as putea contacta arhitectul? Multumesc

Lasa un comentariu