Ai mai vazut proiecte de case dar acest proiect de locuinta cu mansarda si garaj te va cuceri instant iar daca esti pe punctul de a hotara cum va arata viitoarea ta casa eu cred ca acest articol va atarna decisiv in balanta hotararii tale.

Vei vedea in acest articol imagini cu aceasta casa cu mansarda vazuta din fata si din spate, planul parterului, planul mansardei si planul de amplasament.

Aceasta nu este o casa tocmai mica, daca ne raportam al suprafata utila construita de 196 mp. Avand 5 dormitoare, doua bai, un garaj dublu si o camera de zi spatioasa, casa asta cu mansarda poate gazdui fara probleme doua familii.

Iata imagini din fata si din spate. Asa-i ca este deosebita aceasta casa cu mansarda si garaj?

Mai jos gasesti planul parterului. La parter gasim un garaj imens unde poti parca doua autoturisme, un living room si un spatiu de dinning avand suprafata 40 mp amandoua, o bucatarie de 14 mp, o baie de 8 mp, un dormitor/birou de 15 mp, CT de 10 mp si un spatiu de depozitare de 15 mp. Cam multe incaperi, nu ? Stai sa vezi si mansarda!

Iata si planul mansardei. Vedeta mansardei este un dormitor matrimonial de 19 mp cu acces la baia propie de 10 mp si la un balcon destul de mare. Dar mai avem si alte doua dormitoare mai mici la mansarda, gata sa gazduiasca oaspetii sau copiii.

Inchei aceasta prezentare cu planul de amplasament.

Sigur ti-a placut aceasta casa cu mansarda si cu un garaj generos. In cazul in care doresti o casa mai mica, fara mansarda, iti recomand din suflet acest proiect. Daca esti hotarat nu mai pierde vremea cautand alte proiecte, foloseste-l pe acesta. Cauta un arhitect bun si incepe constructia casei mult visate. Spor la treaba!

3 comentarii

  1. Buna ziua, sunt interesata de acest proiect si as dori sa vad mai multe poze si informatii despre acesta, respectiv si o lista de preturi privind ofertele dumneavoastra. Multumesc!

    1. Buna ziua, sunt interesata de acest proiect si as dori sa vad mai multe poze si informatii despre acesta.

  2. Buna ziua! O lista de preturi pentru acest tip de casa se poate? Si mai multe detelaii tehnice?

Lasa un comentariu