Acest proiect de casa cu mansarda indeplineste toate conditiile chiar si celui mai exigent client. Aceasta casa are suprafata totala utila de 206,6 mp si este pregatita sa primesca o familie numeroasa. Te cucereste cu aspectul simplu si cu compartimentarea interioara orientata spre confortul locatarilor.

Pentru o familie de 5-7 persoane cele 5 dormitoare sunt suficiente. Camera de zi este si aceasta o zona cheie a locuintei, avand o suprafata generoase si avand iesire pe o terasa cocheta. Daca vrei sa afli mai multe despre acest proiect te invit sa iti aloci doua minute din timpul tau pentru a vedea un proiect de casa cu mansarda cu adevarat de luat in calcul la constructia casei tale mult visate.

Plan parter. Parterul acestei case se aseamana cu compartimentarea acestui proiect de casa cu mansarda, doar ca este mai mare ca suprafata si garajul este conceput pentru doua autoturisme.

Intrarea oficiala in casa se face la adapostul unui mic adapost. Ajungem intr-un hol de 4,2 mp. Imediat in dreapta este o baie de 3,1 mp. Daca inaintam vom ajunge in mijlocul parterului si implicit intr-un hol de 3,1 mp. De aici putem accesa singurul dormitor de la parter. Dormitorul poate fi transformat in camera de studiu sau in birou, in functie de preferintele fiecaruia in parte.

Piesa de rezistenta este fara indoiala camera de zi care are o suprafata de numai 27 mp. Cam cat o garsoniera. Iar daca vom pune la socoteala si bucataria open space de 7,3 mp si debaraua de 1,2 mp vom obtine o zona de living de vreo 35 mp. De notat ca din camera de zi avem acces la o terasa superba.

Garajul de la parter are o suprafata de 37, 5 mp. Este suficient de incapator pentru doua autoturisme. Singurul neajuns pe care il observ este acela ca garajul nu are legatura directa cu casa. Dar se poate rezolva cu o mica modificare in proiect, renuntand la debaraua de 1,1 mp de la capatul holului.

Plan mansarda. Compartimentarea mansardei acestei case cochete urmeaza trendul pe care il poti vedea si la celelalte proiecte de case moderne de pe site. Doar ca dormitoarele situate aici sunt mai mari si au acces la mai multe bai. Practic ai un confort mai ridicat si intimitate sporita.

Accesul la mansarda se face urcand scarile de la parter. Imediat ajungem in centrul palierului, pe un hol de 7,9 mp. De aici putem intra in dormitorul matrimonial. Acesta are suprafata de 24,8 mp si dispune de baie proprie in suprafata de 5,9 mp si de un dressing de acceasi suprafata.

Tot la mansarda mai gasim inca 3 dormitoare. Unul de 13,3 mp, unul de 14,3 si unul de 14,6 metri patrati. Aceste 3 dormitoare sunt deservite de un grup sanitar in suprafata de  2,7 mp si de o baie in suprafata de 8,4 mp.

Aceasta a fost casa cu mansarda de astazi. Proiectul este unul generos si are toate calitatile pentru ca tu sa il iei in calcul daca intentionezi sa iti construiesti o casa cu mansarda in acest an. Nu uita ca, daca vei contacta un arhitect pentru a face acest proiect, poti beneficia si de o personalizare a proiectului, in functie de nevoile tale actuale.

Pana data viitoare te las in compania celorlalte proiecte de case de pe site.

sursa: gservis.cz

Lasa un comentariu