Am pentru tine un proiect interesant, daca esti in cautarea de proiecte de case doar cu parter. Este vorba de un model de casa de marime medie, de 127 metri patrati suprafata utila, care este compus in principal din 3 dormitoare, un living mare, o bucatarie si o baie. Arata bine, se poate construi repede si costurile pot fi destul de mici, daca o construiesti cu o firma de constructii din zona. Despre asta este vorba in acest articol, iti propun sa vedem mai multe detalii despre acest proiect de casa doar cu parter.

Acest proiect de casa doar cu parter iti propune o casa practica, buna de construit intr-o zona rurala sau la periferia orasului. Designul casei este realizat astfel incat sa fie inconjurata de teren din toate cele 4 laturi. Ferestrele mari si usile din termopan cu sticla fac lumina naturala sa patrunda inauntru cu usurinta, maximizand si mai mult spatiul interior. Forma simpla, acoperisul atat de comun la casele doar cu parter, dar si compartimentarea interioara cu camere spatioase, toate acestea fac din acest proiect de casa mica unul pretabil pentru a fi pus in practica de catre cei care sunt pe punctul de a incepe constructia casei.

Daca vrei sa demarezi constructia casei in acest an iti recomand sa te informezi temeinic despre pretul unui proiect de casa dar si sa afli mai multe informatii despre cat costa constructia unei case. Astfel iti vei da seama cat dureaza constructia casei tale.

Plan parter. Casa aceasta are parterul impartit in doua parti. In partea dreapta este zona de somn si odihna si in partea stanga este zona de petrecere a activitatilor zilnice a intregii familii.

Intrarea se face prin zona unui mic atic. Ajungem intr-un hol de 5,7 mp. Trecand mai departe am ajuns in centru casei, direct in zona de living room si de dinning. 27,4 mp te asteapta sa te relaxezi in voie. Exista o usa care da spre o terasa exterioara. In apropiere se gaseste bucataria de 7,6 mp, dotata cu o camara de 1,3 mp.

Lasand zona de zi ajungem in partea dreapta, in zona dormitoarelor. Din living room intram initial pe un hol de 6 mp. In partea dreapta, imediat cu intram, se afla un grup sanitar de1,6 mp. Imediat dupa se afla baia, care are suprafata de 8,8 mp. In capatul holului se afla camera tehnica.

Cele trei dormitoare sunt numai bune pentru a gazdui o familie de 3-4 persoane. Cel mai mare are 14,5 mp. Celalalt are 12,7 mp iar cel de-al treilea are 12,1. Nu sunt dormitoarele cele mai mari dar sunt suficient de incapatoare pentru persoanele cu cerinte medii de la spatiul de dormit.

Daca iti place acest proeict frumos il poti folosi ca inspiratie pentru noua ta casa. Daca nu iti place nu uita ca pe acest site sunt alte sute de proiecte de case pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

sursa: gservis.cz

Un comentariu

  1. Buna ziua. Ce pret are acest proiect??

Lasa un comentariu