Iti voi arata o casa foarte mandra si bine desenata, numai buna pentru tine si familia ta. Daca esti curios sa vezi mai multe ramai cu mine sa vedem ce ne arata proiectul acestei case cu mansarda.

Aceasta casa cu parter si mansarda chiar nu poate trece neobservata. Are un stil arhitectural simplu dar elegant  si este construita pe o amprenta la sol de 98 mp. Suprafata desfasurata de 184 mp arata ca nu este vorba de o casa mica ci de o casa cu mansarda de marime medie.

Are trei dormitoare spatioase, trei bai, o camera de zi si bucataria mare. Acest proiect este gandit sa ofere confort sporit chiar si celui mai pretentios oaspete, indiferent daca se afla la parter sau la mansarda. Acest proiect de casa cu parter si mansarda s-ar putea sa fie proiectul casei tale mult visate.

Plan parter. Bucataria open space si sufrageria luminoasa si impunatoarede 30 mp, cu ferestrele asezate in semirotund pentru a capta cat mai multa lumina, te cucereste instant. Datorita formei semirotunde camera de zi si bucataria vor va parea mai intinse si vor fi iluminate natural mai bine.

Plan mansarda. La mansarda sunt trei dormitoare si doua bai. Un dormitor cu suprafata de 17,5 mp, cel mai mare din locuinta, cu acces la o baie de 5,5 mp si la un balcon destul de intins in forma semirotunda, plus alte doua dormitoare de 16, 5 respectiv 14,5 mp. La mansarda, pe langa holul de 6 mp mai gasim si o baie destinata celor doua dormitoare. Baia are forma de L si masoara 5,7 mp.

Cam asta a fost si despre aceasta draguta casa cu mansarda. Daca ti-a placut ce ai vazut cere arhitectului sa iti intocmeasca proiectul si apuca-te de construit. Despre pretul estimativ al acestei case, la rosu sau la cheie, putem povesti mai mult daca ne spui zona unde vrei sa o construiesti.