Chiar e o casa de vis aceasta superba constructie cu acoperis in doua ape. Avand o ahitectura moderna, un garaj pentru doua masini si o terasa fabuloasa deasupra garajui, aceasta casa este perla proiectelor de case cu etaj de pe acest site. Si, chiar de pare o casa foarte mare, datorita ingeniozitatii arhitectului, aceasta casa cu etaj de vis poate fi construita si pe terenuri inguste.

Vrei sa te relaxezi pe terasa, afara in curte? Acest proiect de casa cu etaj include o terasa exterioara. Vrei sa fii la inaltime? Deasupra garajului vei gasi o terasa imensa, unde vei putea sa te relaxezi in voie.

Interiorul este gandit si compartimentat astfel incat sa ofere maxim de confort proprietarilor casei. Cand au desenat acest proiect de casa cu etaj, arhitectii au fost foarte generosi cu spatiul interior. Astfel avem parte de niste camere mari si bine iluminate datorita ferestrelor imense.

Pe scurt, aceasta casa de vis cu etaj este compusa din: 4 dormitoare, doua bai, un living room, o bucatarie, un garaj dublu, o terasa situata desupra garajului, terasa exterioara si alte cateva mici incaperi auxiliare.

Iata cum arata camera de zi, in caz ca te intrebi ce fel de amenajari interioare sugereaza proiectantul:

Acum, ca te-am facut curios in privinta compartimentarii, hai sa iti prezint si planurile casei. Incepem cu planul parterului.

Intrarea principala se face printr-un hol de 3 mp. De aici putem merge, trecand printr-o debara de 2,5 mp, catre camera tehnica, respectiv catre garaj. Garajul este spatios si poate adaposti doua autoturisme. Tot prin intermediul acestui hol putem inainta si ajungem in centrul casei.

Ne atrage atentia o camera de zi foarte bine iluminata natural de niste ferestre mari. Aceasta are suprafata de 27,5 de metri patrati si va face fata cu brio activitatilor de recreere a intregii familii. Din living room intram si intr-o bucatarie de 7,5 mp. Un mare plus al parterului este si faptul ca aici gasim un dormitor de 12,5 mp. Acesta poate fi folosit ca si camera de oaspeti sau chiar ca birou, pentru cei care lucreaza de acasa.

Plan etaj. Fiind o casa de vis, la etaj nu puteam sa gasim ceva care sa ne displaca. La fel ca si in cazul altor case cu etaj, de exemplu in cazul acestui model de casa cu etaj, si la etajul acestei case vom gasi zona de odihna a intregii familii. Doua dormitoare de 12 mp fiecare si un dormitor de 15 mp sunt gata sa ofere un somn linistit viitorilor proprietari. O baie foarte mare, cu suprafata de 10 mp, deserveste intregul etaj.

Desi lotul minim de constructie recomandat este de 16 pe 25 metri, eu recomand o suprafata de minim 1000 de metri patrati pentru a construi aceasta casa. Mai putin importanta este latimea, poate fi si 16 metri, mai ales ca aceasta casa este destinata a fi construita pe terenuri inguste, cel mai important fiind sa ai in fata si in spate o suprafata de teren suficienta pentru a o amenaja astfel incat sa completezi arhitectura exterioara a acestei case cu etaj.

Asta ca sa o poti scoate in evidenta cat mai bine. Oricum, va fi cea mai frumoasa casa cu etaj din zona.

In concluzie, aceasta casa de vis este una speciala si merita studiat cu atentie acest proiect. Proiectul este destinat celor care isi doresc o casa frumoasa, moderna si incapatoare. Acest proiect de casa de vis cu etaj merita nota maxima. Nu mai astepta! Contacteaza un birou de proiectare autorizat si poti avea casa visurilor tale exact ca aceasta casa cu etaj.

sursa: https://lipinscy.pl

2 comentarii

Lasa un comentariu