Inca un proiect de casa cu mansarda unde aspectul exterior de o frumusete rara este completat de o compartimentare inteligenta si de un design interior deosebit. Ramai pe site pentru a afla mai multe detalii despre acest model de casa P+M, inclusiv cat ar costa constructia acesteia. Promit imagini reale din exterior-interior dar si planurile traduse si explicate.

Lasand la o parte aspectul placut, aceasta casa cu mansarda este gandita astfel incat sa fie cat mai functionala si sa foloseasca cat mai bine spatiul disponibil. Acest lucru se intampla si oricine intra inauntru va spune ca este o casa foarte spatioasa. Totusi, suprafata utila a acestei case, P+ M, este de doar 122 metri patrati.

Avand o amprenta construita la sol de 9,4 metri/11 metri aceasta casa se incadreaza a fi construita pe parcele de teren de minim 350 mp, cu o deschidere la drum de minim 15 metri. Inaltimea casei la coama este de 8,27 metri iar cele mai importante incaperi sunt: living, bucatarie, 4 dormitoare, doua bai.

Compartimentare parter. In partea stanga se afla zona de zi cu acces catre o terasa superba. Principala camera este livingul bine iluminat natural, in suprafata de 24 mp. In imediata vecinatate este bucataria open space de 8,5 mp. In partea dreapta a planului se afla un birou de 13 mp ce poate servi si ca dormitor, o baie mica de 4,5 mp si camera tehnica.

Plan mansarda. Desi are o suprafata utila mai mica decat cea a parterului, la mansarda gasim 3 dormitoare. Nu sunt foarte spatioase dar ofera tot confortul necesar locatarilor. Toate 3 dormitoare au acces la balcon exterior. O baie de de 5 mp le deserveste cu brio. Tot la mansarda mai gasim o debara, atasata unui dormitor dar si o spalatorie.

Amplasarea pe teren.

Privire in sectiune.

Casa vazuta din 4 puncte.

Amenajari interioare!

Aceasta a fost casuta. Daca ti-a placut, poti sa folosesti acest proiect fara problema, doar arata-l unui arhitect autorizat. In cazul acestei case costul la cheie, adica manopera si materialele, a fost de 125 mii euro. Eu zic ca in regie proprie o poti face cu 150 de mii. Succes!

sursa: archon.pl

Lasa un comentariu