Casele frumoase sunt binevenite aici si aproape nu exista o casa frumoasa care sa nu aiba si planurile disponibile si traduse pe acest site. Nici aceasta vila superba nu ar fi putut sa fie exclusa din colectie de mii de proiecte de case de pe www.IdeiCase.com . Arata superb, atat la exterior cat si la interior.

Aspectul exterior modern, apropiat stilului mediteranean, imbinat cu fatada alba si terasa cu arce de cerc, iti creaza un ambient molipsitor ce te face sa uiti notiunea timpului. Da, este o casa pentru clientii pretentiosi, clienti care isi doresc locuinte spatioase si practice. Nu este cea mai scumpa casa dar iti trebuie un buget peste medie pentru a o construi.

Cum probabil deja ti-ai dat seama, aceasta casa cu etaj este si foarte spatioasa. Are o suprafata utila de 193,5 metri patrati si o amprenta construita la sol de 11 pe 11,5 metri. La suprafata utila de mai sus se adauga ce a terasei  Se incadreaza perfect in orice zona, atat la oras cat si la tara, conditia principala fiind sa dispui de un teren cat mai generos, astfel incat sa ii pui in valoare frumusetea.

Iata cateva imagini reale din interior:

Ti se pare fabulos ? Ia priveste si alte imagini cu aspectul exterior:

Plan PARTER. Zona parterului poate fi descrisa ca un spatiu foarte mare, aerisit si inundat de lumina naturala. Camera de zi are 44 mp. Este inclusa si zona de dinning aici. Bucataria are 11 mp, fiind open space. Daca toata aceasta zona de zi imensa nu iti ajunge poti sa iesi afara pe o terasa de 40 mp. De mentionat ar mai fi si biroul de 13 mp.

Plan ETAJ. Compartimentarea este cea clasica, doar aici este zona de somn. Sunt 3 dormitoare, o baie si un hol. Un dormitor are suprafata de 26 mp, altul are 17,5 mp, si ultimul are 16 mp suprafata. Deci, sunt dormitoare spatioase. Holul care faciliteaza accesul pe intregul palier are 13,5 mp. Baia este magnifica si este mandria acestei case. Nu de alta dar are doar 21 mp. 🙁

Sper ca iti va fi de folos informatia gasita aici. Daca ai intrebari nu ezita sa lasi un comentariu mai jos. In caz ca vrei sa vezi si alte modele de case, rasfoieste mai jos cateva proiecte.

8 comentarii

  1. Care este pretul acestei case in stil mediteranian la cheie, fara a se lua in calcul terenul necesar? MUltumesc!

    1. Buna seara,pot afla un preț la gata sau la gri?

  2. Buna ziua, ma intereaseaza acest proiect de casa.
    Va rog frumos sa ma imi spuneti cum va pot contacta, as dorii mai multe detalii despre acest proiect.
    Va multumesc.

  3. Va rog frumos sa-mi spuneti cat ar costa o asemenea casa la cheie, inclus proiectul. Multumesc.

Lasa un comentariu