Casa de astazi arata intr-un mare fel. Daca iti doresti o casa de vis este musai sa vezi acest proiect. Este o casa cu mansarda de 130 mp suprafata utila, ideala pentru o familie de 4-5 persoane, gata sa iti ofere un confort sporit la un pret de constructie decent.

Cand am ales sa aduc acest proiect spre a fi admirat de care fanii Idei Case am fost cucerit de aspectul exterior impecabil, modern. Astfel, ferestrele inalte ofera o buna iluminare interioara naturala si maresc vizual intregul spatiu interior.Cum arata interiorul? Fabulos as spune, ramane sa vezi cateva imagini spre sfarsitul articolului. Pana atunci sa ne concentram asupra planurilor parterului si mansardei.

Planul parterului. Intrarea in casa se face printr-un hol de 6 mp. In partea dreapta gasim o bucatarie de 8 mp. Este o bucatarie open space ce ofera o priveliste catre un living room cu dinning incorporat in suprafata de 26 mp. In continuarea zonei de living se afla si o terasa acoperita in suprafata de 6 mp.

Tot la parter mai gasim o camera ce poate servi ca si birou sau camera de oaspeti. O baie mica deserveste intregul palier.

Planul mansardei. Mansarda este zona de somn a intregii familii. Gasim aici un dormitor de 14 mp ce are un dressing incorporat de 3 mp. Mai gasim aici un dormitor de 15 mp si o alta camera de 15 mp. Camera aceasta poate sa fie folosita ca si birou sau ca o camera de dormit pentru oaspeti. O baie de 7 mp deserveste intregul palier.

Imagini din interior. Daca  pana aici nu te-am cucerit sa stii ca imaginile de mai jos iti vor oferi o perspectiva interesanta asupra interiorului acestei case.

 

Cred ca ti-a placut aceasta casa cu mansarda. Daca vei cumpara acest proiect de la un arhitect autorizat sa stii ca vei face o alegere excelenta. Daca nu te-a convins casuta incearca sa vezi si celelalte case frumoase de aici.

2 comentarii

  1. superba! sper sa avem posibilitatea sa facem o astfel de casa superba candva…! pana atunci, sa fie bine pentru toata lumea! sa trecem cu bine de perioada aceasta grea, incerta si dificila pentru economie! toate bune!

  2. Atatea usi de sticla nu-s pentru clima din Romania

Lasa un comentariu