Casele moderne sunt foarte apreciate, indeosebi de cei tineri, iar acest proiect de casa cu parter si mansarda are o multime de puncte forte care te vor convinge sa iti construiesti casa dupa el. Deocamdata iti propun sa ramai sa aflam impreuna mai multe detalii. Iti voi arata, pe langa planurile cu compartimentarea interioara si alte schite, o multime de imagini din exterior si din interior.

Aceasta casa mica are un aspect exterior fabulos. Lambriurile din lemn combinate cu tamplaria cu rama inchisa fac un contrast superb si ne dezvaluie o casa impecabila. Ferestrele proeminente dau senzatia de o constructie impozanta cand de fapt aveam in fata o casa construita pe o amprenta de nici 70 mp.

Plan parter. Cea mai atragatoare incapere de aici este camera de zi. Aceasta este formata din living+sufragerie+ bucatarie si are suprafata de 28,2 mp. De mentionat ar mai fi un birou de 11,46 mp . O baie de 5,2 deserveste intregul parter.

 

Plan mansarda. Mansarda este mica, cocheta si calduroasa. Gasim aici 3 dormitoare si o baie. Unul dintre dormitoare are suprafata de 12,5 mp si dispune si de un dressing de 5,46 mp. Celelalte sunt  mai micute, au in jur de 10 mp fiecare.

Amenajari interioare. Stilul exterior se regaseste si in amenajarile interioare din aceasta casa cu parter si mansarda. Totul este impecabil, in perfecta armonie.

Concluzie. Aceste proiect prezinta o casa moderna, potrivita pentru o familie tanara, careia ii place stilul de amenajare minimalist modern. Daca iti place proiectul il poti adapta dupa cerintele tale contactand un arhitect.

sursa: extradom.pl

8 comentarii

  1. Cum pot intra in posesia acestui proiect?

  2. Cat ar costa aceasta casa la rosu? Și cât la gri? Dar cu finisajele din poze?
    Proiect de casa P+M moderna cu suprafata utila de 121 mp

  3. Frumoasă casa. Cam cât ajunge construcția acestei case cu încălzire în pardoseala și pompă de încălzire?

Lasa un comentariu