Iti era dor de un proiect de casa cu mansarda care sa te cucereasca de la prima vedere? Ramai cateva minute aici si vei ramane fascinat de acest model de casa cu mansarda si garaj. Am pentru tine o multime de imagini din exterior dar si foarte multe cadre din interior. In plus, am pentru tine planurile cu compartrimentarea dar si alte informatii interesante despre aceasta casa fabuloasa.  Si, deoarece am vazut ca tot mai multa lume intreaba despre costuri, o sa iti spun si cat a costat aceasta casa la cheie? Ce zici, te interesaza?

Privind cu atentie aceasta casa, nu se poate sa nu observam asemanarea cu acest proiect de casa cu mansarda cu aspect modern. Insa exista destule diferente, diferente care fac din aceasta casa proiectul ideal. Poate fi construita atat in mediul rural cat si in cel urban. Trebuie respectata doar suprafata de teren minima pe care poate fi implementata.

Acest model de casa este compus in principal din 3 dormitoare, doua bai, un living room spatios cu bucatarie open space si un garaj alipit de o camera tehnica. Dar sa vedem compartimentarea interioara si, intre timp sa mai vedem si alte imagini din interior.

Plan parter. Datorita proiectarii inteligente aceasta casa are ferestre amplasate in toate laturile, oferind astfel ocupantilor lumina naturala din belsug, indiferent in ce camera se afla.

Intrarea se face la adapostul unei mici verande si imediat ajungem pe un hol de 5 mp. Acest hol este gandit astfel incat se pot pune dulapuri pentru depozitare in stanga si in dreapta. Foarte util si practic.

Dupa ce strabatem acest hol ajungem direct in inima casei, adica in zona de  living room. Aceasta are o suprafata fabuloasa. 33 de metri patrati pentru a oferi ocupantilor acestei case un confort total. Iar daca mai punem la socoteala si suprafata bucatariei open space, adica + 12 mp, vom avea o zona de zi de 45 mp. Dar asta nu este totul. Ca sa fie surpriza si mai placuta, din living se poate iesi pe o terasa exterioara superba.

Tot la parter mai gasim si un birou de 10 mp ce poate fi transformat la nevoie intr-un dormitor de oaspeti sau chiar in dormitorul unuia dintre copii. O baie de 4,5 mp deserveste intregul parter iar in imediata apropiere se afla o spalatorie de 4,5 mp.

Imi place la acest proiect de casa faptul ca accesul se face din interior, netrebuind sa iesi afara pentru a intra in garaj sau in camera tehnica.

 

 

 

Plan mansarda. Aici se afla zona de odihna a intregii familii. Un hol lung leaga face legatura catre 3 dormitoare mici si cochete deservite de o baie spatioasa. Dar si aici avem o surpriza placuta: deasupra garajului se afla un spatiu generos de 20 de mp, spatiu ce poate fi transformat in camera de joaca a copiilor sau intr-un living room.

 

Estimare costuri. Conform site-ului sursa, de unde am preluat acest proiect de casa, vei gasi linkul in descriere, costul la cheie al acestei case s-a situat in jurul sumei de 95 mii euro. La rosu, aceasta casa a costat 40 mii de euro. Daca iti place acest proiect nu ezita sa il folosesti pentru a iti construi casa ta de vis. Eu te mai astept pe aici si cu alte modele de case de nota 10.

 

Daca iti place acesta casa cu mansarda nu ezita sa folosesti proiectul ca susrsa de inspiratie pentru viitoarea ta casa de vis.