Asa arata casa in proiectul 3d(poza 1) si asa arata in realitate casa construita urmand proiectul de fata(poza 2).

Asa-i ca este o casa frumusica? Daca iti place si vrei sa afli mai multe informatii despre tehnologia de constructie si pretul estimat la rosu sau la cheie dar si sa vezi o multime de imagini din interior si din exterior, inclusiv planul tradus al compartimentarii, ramai alaturi de mine. Merita din plin timpul petrecut privind acest proiect de casa doar cu parter, simplu si ieftin de implementat.

Aceasta casa a fost construita in sistemul clasic cu fundatie din beton armat si zidarie din BCA de 24 cm pe cadre din beton armat. Tavanul este din beton armat si acesta. Izolatia exterioara este din polistiren expandat de 20 de centimetri fapt ce ii confera acestei case doar cu parter o buna eficienta energetica. Acoperisul este simplu, in doua ape, si a fost realizat din lemn si tigla metalica de 0,5 mm grosime iar sistemul de incalzire este prin pardoseala, bazat pe un cazan cu combustibil solid.

Suprafata construita la sol a acestei case este 190 mp din care aproximativ 150 mp este suprafata utila. Aici intra si suprafata garajului si a camerei tehnice. Casa are o inaltime la coama de 6,88 mp iar suprafata acoperisului este de 267 mp. Daca o sa vrei sa o construiesti pe terenul tau trebuie sa tii cont ca esti obligat sa ai deshiderea la strada de 18 metri iar lungimea terenului trebuie sa depaseasca 28 de metri. Totusi, o poti construi si pe suprafete mai inguste de teren dar trebuie modificat proiectul si s-ar putea pierde din frumusetea si autenticitatea acestei case frumoase. Eu iti recomand sa o construiesti pe un teren cat mai mare pentru a-i putea pune in evidenta aspectul modern.

Plan parter. Compartimentarea parterului este ireprosabila. Toate incaperile sunt iluminate natural din belsug fapt ce la face sa para si mai spatioase. Intrarea se face accesand un mic vestibul de 4,22 mp. Inaintand , ajungem pe un hol de 4,51 mp si de aici putem accesa cele doua zone ale casei. In partea dreapta se gaseste zona de zi, compusa din living room si dinning room + bucataria open space. Un wc de serviciu deserveste aceasta zona. Aproximativ 35 de mp de spatiu unde sa te relaxezi in voie. Iar, daca timpul o permite, poti iesi pe terasa exterioara care este fabuloasa.

Zona de noapte este compusa din 3 dormitoare si o baie de 7,35 mp. Dormitoarele sunt destul de generoase avand avand intre 12 si 16 mp. In capatul holului se afla si o spalatorie. Daca vrem sa ajungem in garaj, respectiv camera tehnica, prin spalatorie se face accesul.

Amenajari interioare.

Alte imagini cu aceasta casa mica si frumusica.

Cost estimativ. Daca iti doresti sa ai su tu o casa la fel ca aceasta trebuie sa stii cam la ce preturi sa te astepti. Si cum eu nu stiu locatia unde vei construi casa, stii bine ca preturile difera substantial in finctie de zona, iti voi spune cat a costat aceadsta casa la rosu si la cheie.

Asadar, la rosu , incluzand materialele si manopera, aceasta casa a costat 33 mii euro. La cheie, incluzand aici manopera si materialele, aceasta casa a costat 65 mii euro. Cum ti se pare pretul? Esti hotarat sa incepi constructia casei folosind acest model de casa?

11 comentarii

 1. Buna ziua
  Cum as putea lua legatura cu dumneavoastră pentru un astfel de proiect?
  Sunt interesat

 2. Ma-r interesa acest proiect de casa, cum as putea sa is-u legatura cu voi?

 3. Buna ziua,
  Îmi puteți spune cum as putea intra in contact cu firma care a realizat proiectul și totodata cu cea care a construit aceasta casa.

  Cu stima,

  1. Sint interesat de proiectul unei case mă puteți contacta la telf 0742549686 Multumesc!

 4. BUNA ZIUA, CUM POT SA INTRU IN POSESIA ACESTUI PROIECT SI CU CINE TREBUIE SA VORBESC ?

  1. Author

   In sectiunea contact aveti detalii.

Lasa un comentariu