Stiu ca iti plac casele perfecte si tu stii ca doar aici gasesti cele mai frumoase proiecte de case! De data asta ti-am adus o splendoare de casa cu mansarda, cu acoperisul in doua ape, compusa din trei dormitoare, doua bai, un living room spatios cu bucatarie open space dar si alte incaperi aditionale.

Casa aceasta moderna are si un garaj foarte util. Iti propun sa ramai alaturi de mine pentru a afla mai multe detalii despre aceasta. Iti voi dezvalui, pe langa alte informatii importante despre tehnologia de constructie si planurile traduse ale parterului si mansardei, chiar si pretul estimat de constructie. Pretul real, pretul cu care a fost construita aceasta casa. Pentru unii va parea mare, pentru altii mic. Fii atent la acest articol si vei afla adevarul.

UPDATE! Ti-am adus si un clip video cu interiorul si exteriorul acestei case!

Aceasta casa a fost construita pe o fundatie din beton armat si are zidurile din BCA Ytong de 24 cm. Termoizolatia exterioara este din polistiren expandat de inalta densitate, fatada fiind acoperita cu tencuiala decorativa silicatica. S-a pus un mare accent pe calitatea tamplariei acestei locuinte fapt ce a dus la un pret final mai mare fata de o casa similara. Dar, lunad in calcul grosimea zidurilor, tamplaria de calitate dar si izolatia perfecta a podului, s-a obtinut o locuinta cu un coeficient de transfer  termic foarte mic, adica va avea o pierdere de caldura situata in jurul valorii de 0,100 w/m2k . Deci, aceasta casa moderna cu mansarda si garaj, va consuma foarte putina energie pentru a oferi ocupantilor un confort sporit.

Suprafata construita la sol a acestei case cu mansarda este de 107 mp, adica 12 pe 9,2 metri. Daca iti doresti sa implementezi acest proiect de casa ai nevoie de un teren de minim 400 mp cu o deschidere la strada de minim 17 metri. Suprafata utila a acestei case este de 145 mp, fiind impartita intre parter- 76,59 mp si mansarda- 68,02 mp. In cei 145 mp am inclus si suprafata garajului si a camerei tehnice. Astfel, avem o suprafata totala desfasurata de 212 mp.

Estimare cost constructie. Cei care au construit casa aceasta au fost binevoitori si au dezvaluit care a fost costul total al construirii acesti case. In pretul pe care il voi afisa imediat nu este inclus terenul, proiectul si nici aducerea utilitatilor. De mobila nici nu mai incape vorba. Asadar, la rosu pretul acestei superbe case moderne cu mansarda si garaj este de 48 mii euro. La cheie costul ajunge pana la 76 mii euro.

Plan parter. Parterul este rezervat exclusiv zonei de zi. ASstfel avem un living room spatios de aproape 32 mp de unde putem iesi pe o terasa exterioara foarte utila. Bucataria open space are 8.8 mp si completeaza zona de living room obtinand astfel peste 40 de mp. De mentionat ar fi si garajul de 19 mp accesibil din casa dar si camera tehnica de 4,39 mp.

Plan mansarda. 4 dormitoare cochete se afla aici. Nu sunt foarte spatioase dar pot oferi tot confortul. Cela mai mare dormitor are 11, 4 mp iar cel mai mic, care e mai mult un spatiu de joaca decat dormitor, are 8,79 mp. O baie mare in suprafata de 7,62 mp deserveste intreaga mansarda.

Amplasare pe teren si privire in sectiune.

La final, dupa ce ai parcurs toate informatiile, specr ca ti-a placut acest proiect de casa cu mansarda. Alte modele interesante vei gasi daca rasfoiesti proiectele de pe site.

Iata si prezentarea video:

4 comentarii  1. Foarte de folos articol ,explicatie Clara si bineinteles casa faina,modesta si utila si convenabila raportat la pret.

Lasa un comentariu