Pentru ca ti-a placut aceasta casa cu mansarda construibila la un pret bun, pe care am postat-o zilele trecute, m-am gandit sa revin cu un alt proiect frumos, foarte popular printre cei care si-au construit o casa in acest sezon de constructii. Evident, tot poze reale cu interiorul si exteriorul iti voi arata.

De data asta nu iti voi da si o estimare de cost constructie dar te poti informa de la proiectul acestei case cu mansarda deoarece sunt destul de asemanatoare cele doua case. Dar mai frumoasa, mai moderna si mai stilata este aceasta casa deosebita.

Avand suprafata utila de 92,5 metri patrati si fiind construita pe o amprenta la sol de 73,52 mp, aceasta casa o sa fie si ieftin de construit. In plus, datorita dimensiunilor reduse nu iti trebuie un teren mare. Daca ai o parcela cu latimea de 16 metri si lungimea de minim 20 metri, poti sa iti construiesti fara stres aceasta casa cu mansarda. Desigur, eu recomand sa o construiesti pe un teren mai intins, ar pune-o in valoare mai mult.

Plan parter. Intrarea se face prin intermediul unui mica hol de 3,68 mp. Din acest ho putem intra in camera tehnica, este imediat in stanga si are 4,90 mp, sau putem inainta si vom intra in centrul casei, in camera de zi. Camera de zi este foarte spatioasa, avand in total( cu tot cu hol, zona de dinning si bucataria open space) peste 30 de mp. Din living room se poate iesi pe o terasa neacoperita din spatele casei. Tot aici mai gasim un birou de 8,25 mp si o baie de 4,3 mp.

Plan mansarda. Aici gasim 3 camere. Nu sunt foarte mari si nu pot fi incadrate ca dormitoare, cel putin doua, dar ca si camere de oaspeti sau camere pentru copii pot fi utilizate. Sau, daca se doreste, se pot uni camerele 3 si 4 si se poate forma un dormitor interesant. Un arhitect priceput iti va modifica acest plan fara batai de cap. Totusi, nu trebuie sa uitam de dormitorul matrimonial de 12,58 mp care are si iesire la un balconas. Baia de la mansarda este foarte spatioasa avand suprafata de 6,73 mp.

Amenajari interioare.

Privire in sectiune si asezarea pe teren.

In concluzie, sper sa iti fi fost pe plac modelul acesta de casa cu mansarda. Daca ar fi avut si garaj i-as fi dat nota 10. Dar nu s-ar fi putut asta dat fiind compartimentarea actuala. Si oricum suprafata nu ar fi permis, ar trebui ca sa se renunte la o camera. Asadar ii dau nota 9. Daca vrei sa mai vezi alte case frumoase, poate case cu mansarda si garaj, priveste la ce ti-am pregatit mai jos.

sursa: archon.pl

Lasa un comentariu