Casa aceasta are un aspect unic, usor de recunoscut. Este o casa mica, probabil ai fi tentat sa zici ca este doar cu parter. Dar este o mica bijuterie de casa cu mansarda, placuta privirii indiferent din ce unghi ai privi-o. Tine minte acest proiect de casa P+M cu garaj deoarece o sa il tot vezi preluat de alte siteuri si pagini capusa( Marcelica, Danute, Cristiana, haideti ca e proiect nou pe www.ideicase.com . Este gata tradus, informatile sunt corecte, concrete are chiar si un titlu frumos. Start la copiat, pe voi nu va duce capul sa cautati proiecte de case frumoase!)

Revenind, in acest articol vei vedea mai multe detalii de spre aceasta casa, inclusiv planurile traduse. Si, ca sa fie toata lumea multumita, o sa ofer si o estimare de pret realista a pretului la cheie, incluzand manopera si materialele de constructii, a acestei superbe case cu mansarda si garaj. Ramai cu mine pana la final.

 

Plan parter. Suprafata utila este de 81 metri patrati. Interiorul de la parter este gandit si compartimentat astfel incat sa ofere confort tuturor membrilor casei. Zona de zi este alipita celei de dinning si impreuna cu bucataria open space concentreaza aici toate activitatile casei. Aceasta este foarte bina iluminata natural prin multitudinea de usi si ferestre si are acces direct catre o tereasa exterioara de vis. Garajul este alipit de casa si chiar are o intrare interioara, deci nu o sa iesi afara daca ai nevoie de ceva din garaj.

Plan mansarda. Zona de dormit se afla aici si este formata din 3 dormitoare mici. O baie le deserveste cu brio. Exista si o zona de spalatorie.

Alte detalii despre casa.

Pret estimativ. Inainte sa spui ca este un pret ireal de mic trebuie sa stii ca aceasta casa a mai fost construita in tara noastra de catre firme de constructii si mesteri priceputi. Este aproape la fel ca o casa cu parter, mansarda fiind construita in podul casei, fapt ce o plaseaza in zona caselor ieftin de construita. Firmele contactate mi-au spus ca au construit casa aceasta cu suma de 123 mii de euro. Incluse au fost materialele si manopera. Costurile cu actele, avizele, autorizatiile, utilitatile si cu terenul au fost incluse in alt buget.

Mesterii contactati au spus ca acest model de casa il pot construi la cheie cu 48 mii de euro. Materialele se achizitioneaza de catre beneficiar. Pentru a nu se considera reclama, daca va intereseaza mai multe detalii, cereti datele de contact printr-un comentariu. Le veti primi in privat.

Sper ca ti-a placut aceasta casa frumoasa si cocheta. Nu uita ca poti sa distribui acest articol pe retelele sociale astfel incat sa ajunga la cat mai multe persoane interesate de modele de case frumoase.

sursa: archon.pl

16 comentarii

 1. E mult 18k doar manopera la casa asta 🙂

 2. Buna ziua.As fi interesata de datele de contact.multumesc.

 3. Bună ziua,cât m ar costa casa aceasta la cheie construita în Ploiești?

 4. Si pe mine ma intereseaza datele de contact. Multumesc

 5. Buna ziua, ma intereseaza datele de contact pentru constructia acestei case in Valeni de Munte, Prahova. Multumesc frumos

 6. Buna ziua, sunt interesat de datele de contact ale constructorilor…superb proiectul!

  1. Buna ziua, ma intereseaza datele de contact pentru constructia acestei case in Galati. Multumesc frumos.

 7. Buna ziua! sunt interesata de cineva pt constructia acestei case, va rog frumos!

 8. Buna ziua! Ma intereseaza constructia acestei case in judetul Bacau! Cat m-ar costa si daca se pot ocupa si de obtinerea autorizatiilor de constructie intrucat eu nu stau la acea adresa , desi este o casa deja construita acolo de catre parintii mei ! Va rog detalii pe elenamartes77@yahoo.com! Multumesc ! Zi usoara !

 9. Buna ziua. As dori datele de contact ale constructorului

 10. Buna ziua! Ma interesează detaliile constructorilor. Multumesc!

 11. Bună ziua!Cat mar costa sa construiesc aceasta casa în Botoșani?

 12. Buna ziua. Ma intereseaza date de contact pentru un constructor ce ar putea realiza aceasta casa in Constanta. Va multumesc anticipat.

Lasa un comentariu