Casele mici si cochete sunt preferatele romanilor si tot apar aici pe site noi proiecte de case mici si cochete, care mai de care frumoase si cochete. Si de aceasta data te voi impresiona cu un proiect de casa doar cu parter de 85 metri patrati care te va cuceri instant si vei ramane surprins cat de bine arata la exterior si interior. Avand 3 dormitoare este numai buna pentru a gazdui o familie cu doi copii. Iar bugetul alocat constructiei acestei case este foarte rezonabil.

Plan parter. Punctul de atractie ste camera de zi cu bucataria open space alaturata iar terasa exterioara completeaza tabloul principal al zonei de zi. In zona de noapte gasim 3 dormitoare deservite de o baie de aproape 5 mp.

Solutia de constructie. Ai mai multe optiuni de construire pentru aceasta casa. Poti opta pentru sistemul clasic cu zidarie din bca sau caramida sau poti opta pentru construirea din lemn sau pe structura metalica.

Pret constructie. Desi preturile manoperei sunt inca la un nivel acceptabil, pretul materialelor este un factor cheie in stabilirea pretului la cheie pentru aceasta casa mica. De aceea nu garantez ca, in momentul in care citesti asta, pretul este actualizat. Totusi, ar trebui sa stii ca la inceputul anului 2023 o astfel de casa construita la cheie costa 76.000 euro. Vorbesc aici de materialele de constructii aferente si de manopera. Pe langa aceste costuri trebuie sa fii pregatiti si pentru altele cum ar fi terenul, proiectul, utilitatile etc.

Daca ti-a placut casuta nu ezita sa o folosesti ca sursa de inspiratie pentru viitoarea ta casa de vis. Daca vrei proiectul complet la un pret rezonabil poti apela la unul dintre arhitectii nostri autorizati. Doar da-ne un semn.

6 comentarii

  1. Imi place casa, as vrea pretulproiect casa.

  2. Proiectele sunt superbe , dar as dori sa vad un proiect care sa fie cu bucataria inschisa , poti sa ai hota , cand gatesti chiar si un banal ou mirosul se raspandeste in toata casa !

  3. Ce e fabulos ? Cu 50.000 euro faci vila cu mansarda înaltă, cu 85 mp. pe nivel, 2 băi și bucătărie de oameni, nu open space, adică nimic!

  4. ma intereseaza un pret final si in cat timp se piate executa la cheie

Lasa un comentariu