De data asta am pentru tine o frumoasa casuta, mica si draguta, ce poate fi construita cu un buget de 30.000 de euro. Da, ai auzit bine. Manopera si materialele incluse. Iti mai trebuie un teren si poti sa ai casa visurilor tale in cel mai scurt timp. Daca te intereseza proiectul il poti avea separat de casa, unul dintre arhitectii nostri colaboratori este pregatit sa se apuce de treaba. Daca esti atent poti vedea chiar si o prezentare video a acestei casute.

Daca doresti, iti vom recomanda chiar si o firma de constructii care ti-o va face in banii astia. Doar contacteaza-ne!

Are o arhitectura moderna, cu ferestre mari si se adreseaza in special celor care vor sa scape din orasele aglomerate si vor sa se retraga undeva la periferie pentru a se bucura de traiul linistit intr-o casa cu curte, pomi si flori. Este o casa modesta dar in acelasi timp eleganta si poate fi construita intr-un timp foarte scurt. Chiar si tu te poti ocupa de constructia in regie proprie a acestei frumoase casute.

Evident, cei 35 mp suprafata construita(38,35 mp suprafata utila) nu vor satisface pe toata lumea, mai ales pe cei care isi doresc case mari. Pentru ei am alte proiecte interesante pe site. Dar pentru tine, cel care mi-a cerut sa prezint si case construibile cu un buget redus, acest model de casa este o solutie buna.

Plan parter. Este compusa dintr-un living cu bucatarie open space de 15,8 mp, o baie de 3,05 mp si un dormitor de 8,2 mp, toate acestea aflandu-se la parter dar mai are si un mic dormitor cochet si elegant in suprafata de 11,3 mp, aflat in mica mansarda a acestei casute.

 

 

Plan mezanin.

Pentru cei pretentiosi poate fi numita casa de vacanta dar pentru cei cu un buget mic, dat fiind contextul actual al scumpirii materialelor de constructii, poate fi numita acasa.

Si nici nu-ti trebuie un teren mare pentru a o construi. 500 de mp sunt mai mult decat suficient.

Privire in sectiune.

Poti gasi proiectul acestei case pe PROIECTAT.ro

Daca vrei mai multe detalii despre acest proiect de casa mica ne poti scrie in pagina de contact. (Pana in 2023 nicio firma de constructii nu mai este disponibila pentru a construi aceasta casa.). Zi frumoasa!

10 comentarii

  1. Acela nu este un mezanin, ci o mansarda deschisa/supanta pod. Mezaninul este un etaj intermediar intre doua etaje.


  2. Am fost foarte coplesit.Nici nu pot crede ca este posibil.As vrea sa am mai multa informatie.Dar in rep.Moldova ati fi disponibili sa-mi faceti asa o casa?

  3. Interesat , Va rog frumos sa mi lăsați daca se poate date de contact pentru firma respectiva pentru anul 2022

    1. Ai primit vreun răspuns? Eu am solicitat si…nimic!

  4. Eu v-am scris un email de acum câteva luni și nu răspunde nimeni. Doream contactele firmelor de construcții.

Lasa un comentariu