O noua casa mica cu o suprafata utila sub 100 metri patrati, pe un  singur nivel, a ajuns in galeria cu proiecte de case de la noi. Dupa ce te-ai delectat cu aceasta casuta low cost dar ai ajuns la concluzia ca este prea mica pentru nevoile tale, am revenit cu un model de casa care iti poate satisface cerintele. Este compusa din 3 dormitoare dar mai are in componenta si o sufragerie generoasa. Te invit sa descoperi mai multe detalii despre acest proiect de casa mica, ramai doua minute focusat pe acest articol.

Are o arhitectura moderna si datorita formei simple constructia se va face foarte rapid. Este gandita sa fie construita pe o fundatie din beton armat si cu zidaria din caramida de 25 cm latime. O izolatie de 15 cm de polistiren expandat completeaza grosime totala a zidurilor, conferind o buna izolatie, nemaifiind nevoie de aer conditionat vara si iarna costurile cu incalzirea fiind mici.

Lungimea casei este de 11,76 metri iar latimea este de 13,21 metri. Inaltimea la coama a acesteia este de 6,37 metri. Pentru a o putea construi ai nevoie de un teren de minim 400 mp cu o latime minima de 22 metri.

Plan parter. Intrarea se face prin intermediul unui mic vestibul de 3,42 mp. Imediat ajungem pe un hol de 8,13 mp de unde putem accesa intreaga locuinta. In partea dreapta se afla zona de somn compusa din 3 dormitoare. O baie de 7,23 mp este in imediata apropiere si le deserveste cu brio. In partea stanga se afla zona de zi formata dintr-o sufragerie spatioasa si o bucatarie open space. In total avem 35 mp de spatiu si marele avantaj este ca putem iesi afara pe o fabuloasa terasa acoperita. De mentionat mai ar fi si camera tehnica de 3,2 mp.

Privire in sectiune si amplasarea pe teren.

Daca ai un teren disponibil este si pacat sa nu folosesti acest proiect ca si inspiratie pentru a iti construi o casuta de vis, un loc de refugiu pentru a scapa de stresul cotidian.

Nu uita ca pe IdeiCase.com mai sunt alte cateva sute de proiecte de case mici si nu numai care abia asteapta sa fie descoperite, admirate si folosite.

2 comentarii

  1. Super mar interesa si pe mine o asemenea casa.

Lasa un comentariu