Tot la casele mici iti fug ochii, am vazut eu! Asta deoarece cand gasesc cate un proiect frumos nu ma pot abtine sa nu il postezi si aici. Stiu de cand ti-am adus proiectul acestei case mici ca iti sunt foarte dragi casele doar cu parter, construibile cu un buget redus. Iar cand aceste case mici mai sunt si frumoase, cum este cazul acestei cochete case de doar 48 mp utili, este clar ca nu e ultima casa mica si frumusica pe care o vei vedea pe site.

In cazul acestei casute ai o serie de avantaje pe care nu le poti ignora. Un prim avantaj este pretul construirii care este foarte mic. Un alt avantaj este faptul ca o poti construi pe terenuri mici si inguste. La suprafata pe care o are si la felul cum este compartimentata, este o casa numai buna pentru un cuplu de pensionari sau unul tanar, fara copii. Pentru unii ar fi numai buna de folosit ca o casa de vacanta, la munte sau la mare.

Plan parter. Accesul se face prin intermediul unui vestibul generos in suprafata de 5,19 mp prevazut cu spatii de depozitare. De aici intram pe un hol de 2,63 mp de unde putem accesa intreaga casa. Imediat pe stanga se afla situata baia de 4,77 mp. In partea dreapta, vizavi de baie, se afla dormitorul de 11,10 mp.

In fata se afla zona de zi formata din bucatarie si living room. O suprafata de aproape 25 de metri patrati este pregatita pentru a sustine activitatea de petrecere a timpului liber pentru toti ocupantii casei. Si, daca este timpul frumos, se poate iesi afara pe o terasa incredibil de frumoasa si cocheta. Chiar si din dormitor ai acces direct catre terasa.

 

 

Amplasare pe teren si privire in sectiune a acestei case mici doar cu parter.

Casa vazuta din toate laturile.

sursa: archon.pl

Lasa un comentariu