In ultima vreme se observa o crestere a cererii de proiecte de case doar cu parter, multe dintre acestea fiind proiecte de case cu acoperisul plat. Multi tineri isi doresc o astfel de casa moderna si cu un aspect imposibil de neobservat. Sunt oare confortabile astfel de locuinte? Cum arata un proiect de casa fara acoperis clasic si ce avantaje sau dezavantaje are o casa cu acoperisul plat vei afla daca urmaresti proiectul acestei case doar cu parter.

Contrar celor pe care tindeai sa ii crezi ca este costisitor sa iti construiesti o casa doar cu parter cu acoperisul plat, sa stii ca este economic sa construiesti o astfel de casa. Pretul final, daca e se ne raportam la acceasi suprafata, este cu 15 % mai mic la o astfel de casa. Dar, pe o perioada indelungata, specialistii spun ca este mai costisitor de intretinut o casa cu acoperis plat. Ca sa ai o casa cu acoperisul plat durabila iti trebuie o echipa de constructori responsabili si care sa iti ofere garantie.

Casa de astazi arata superb, avand o arhitectura moderna si o functionalitate optima, oferind viitorilor ocupanti confort sporit. Faptul ca are si garajul inclus in proiect este un alt avantaj al acestui proiect de casa cu acoperisul plat. Ca sa o poti construi ai nevoie de o parcela de teren de mimim 500 mp si o deschidere la strada de 22,5 metri. Suprafata construita la sol a acestei case este de 155 mp iar cea utilizabila, incluzand aici garajul si camera tehnica, este de 126 mp.

Compartimentare interioara parter. Interiorul acestei case ne surprinde cu spatii mari si bine iluminate natural prin ferestrele si usile generoase. Zona de zi este separata de cea de noapte oferind intimitate ocupantilor, indiferent ce activitati fac. Intrarea in casa se face printr-un mic vestibul de 3,43 mp. In partea dreapta se afla o debara de 3,88 mp ce serveste si ca loc de comunicare cu garajul de 17,51 mp. Inaintand din vestibul ajungem la un hol de 7,7 mp. Imediat in partea dreapta se afla un grup sanitar de 2,22 mp.

In partea stanga a planului se afla o generaosa suprafata de zi formata din bucataria de 16,12 mp si zona de living + dinning de 23,44 mp. Din living se poate iesi pe o frumoasa terasa neacoperita.

Zona de noapte este formata din 3 dormitoare micute si o baie. Un dormitor are suprafata de 11,61, altul de 9, 85 si ultimul de 9,83 mp. Baia are 6,56 mp.

Amplasament.

sursa: domowy.pl

Lasa un comentariu