Am pentru tine un proiect de casa doar cu parter de o frumusete izbitoare. O casa cu tot ce ai nevoie pentru un confort sporit si cu o compartimentare fara cusur.  Garajul dublu, terasa exterioara superba, cele 3 dormitoare, livingul imens cu bucatarie open space dar si celelalte incaperi indispensabile pentru o casa moderna sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa ramai doua minute focusat pe acest proiect. Iti voi arata imagini reale cu casa construita, din interior si exterior, dar si planul cu compartimentarea si amplasarea pe teren.

Iata, pentru inceput, cateva imagini cu acest proiect de casa recent implementat:

 

 

Plan PARTER. Intrarea se face prin intermediul unui vestibul de 9,39 mp. Acesta face legatura cu cu garajul, respectiv camera tehnica si camara. Garjul este foarte spatios, putand adaposti doua autoturisme. Este de admirat faptul ca poate fi accesat direct din casa. Daca inaintam, din vestibul ajungem intr-un hol de aproape 11 mp de unde putem accesa cele doua zone distincte ale casei: zona de zi in partea stanga si zona de noapte in partea dreapta.

Zona de noapte este formata din 3 dormitoare micute dar poate fi transformata intr-o zona cu doua dormitoare( cereti asta proiectantului) . O baie mare si un mic grup sanitar se afla in apropiere. Zona de zi este fabuloasa, plina de lumina naturala si are acces catre o terasa exterioara. In cei peste 30 mp ai livingului te poti desfata in voie si te poti bucura si de proximitatea bucatariei open space de 10,31 mp. In total, suprafata utila a parterului este de 160 metri patrati.

Amplasarea pe teren si privire in sectiune. Pentru a putea construi aceasta casa ai nevoie de un teren de minim 550 mp cu o deschidere la strada de 23,5 metri. Inaltimea la coama a casei este de 6,9 metri. Suprafata construita la sol a casei este de 213,51 mp.

Amenajari interioare.

 

Sper ca ti-a placut acest proiect de casa in forma de L. In caz ca mai vrei sa vezi si alte modele de case frumoase te poti inspira din selectia de mai jos. Daca ai vreo intrebare lasa un comentariu mai jos.

sursa: archon.pl

Un comentariu

  1. E foarte important pretul, macar aproximativ…

Lasa un comentariu