Este mai spatioasa ca un apartament si iti ofera si posibilitatea unui trai linistit, departe de aglomeratia urbana atat de istovitoare. Cei 88,2 metri patrati sunt suficienti pentru o familie formata din 3-4 persoane. Acest proiect de casa este compus din doua dormitoare, birou, un living room spatios cu bucatarie open space, o baie dar si alte incapari aditionale. Pe langa avantajul costului redus cu construirea, mai ai si avantajul ca o poti amplasa pe terenuri mici si relativ inguste. Daca mai ramai doua minute aici iti voi spune si un pret estimat de constructie, pe langa clasicele informatii despre compartimentare si amplasarea pe teren.

Aceasta casa mica si cocheta are o suprafata construita la sol de 112,9 metri patrati, rezultand o suprafata utila de 88,2 metri patrati. Are o inaltime la coama de 5,67 metri si poate fi construita pe o parcela de teren de minim 400 mp cu conditia ca deschiderea la drum sa fie de minim 15 metri. Are un acoperis simplu, in doua ape iar compartimentarea ergonomica este gandita sa ofere un confort sporit locatarilor. Solutia de constructie este bazata pe fundatie si stalpi din beton armat si zidarie din BCA de 24 cm. Izolatia exterioara este cu vata bazaltica de 12 cm. Acoperisul poate fi din tigla ceramica sau tabla tip tigla. Podul este destul de spatios si poate fi folosit ca si spatiu de depozitate.

Plan parter.

Propunere de amplasare a mobilierului.

Cost estimat de constructie. Fara sa includem pretul proiectului care este in jur de 1000 euro si fara sa ne raportam la costul terenului cu utilitati aduse la fata locului, costul acestei case incluzand manopera firmei dar si materialele de constructii necesare, pana la stadiul de „la cheie” este de 43.000 euro. Daca vei opta sa o construiesti in regie proprie trebuie sa stii ca materialele te vor costa in jur de 30.000 euro.

Daca iti place proiectul nu ezita sa il folosesti si sa il adaptezi conform nevoilor tale. Echipa noastra de arhitecti este gata sa te ajute.

4 comentarii

  1. Îmi explicați de ce deschiderea la drum de minim 15 m?


  2. Prețul de 43000 e este actualizat pentru anul 2023 ?

Lasa un comentariu