Casele bune se tot aduna aici iar acest proiect de casa este recent sosit in colectia noastra de proiecte de case. Are toate atuurile sa fie o casa mult dorita de catre cei care isi doresc sa demareze constructia in acest an si eu iti voi spune cat mai multe detalii despre proiect. Doar sa ramai 3 minute conectat pe IdeiCase.com .

La prima vedere pare o casa simpla cu acoperisul in doua ape, dotata si cu un garaj. Daca privim aspectul exterior vom constata ca are un design modern. Aceasta casa are o suprafata utila totala de 174 metri patrati si o suprafata totala construita de 193 mp. Suprafata construita la sol este de 129 mp. Inaltimea la coama este de 8,63 metri iar suprafata acoperisului in doua ape este de 226 mp.

Plan parter. Compartimentarea este una generoasa, orientata clar spre a oferi confort ocupantilor acestei case. O fabuloasa si imensa camera de zi din care se poate iesi pe o terasa exterioara deosebita este vedeata parterului. Nici bucataria, care dispune si de o camara, nu este de lepadat. Tot la parter mai gasim un birou si garajul din care putem intra direct in casa. Camera tehnica este in capatul garajului dar are acces si din exterior. O baie mare deserveste intregul parter.

Plan mansarda. Mansarda este compartimenatat inteligent si poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Vedeta de aici este dormitorul matrimonial care este foarte spatios. Acesta dispune de baie proprie dar si de un dressing foarte util. Tot la mansarda mai gasim inca doua dormitoare mici si cochete care sunt deservite de o alta baia dar si de un dressing. De mentionat ar mai fi si spalatoria.

Privire in sectiune.

Amplasare pe teren.

Concluzie. Este o casa cu mansarda moderna si spatioasa iar garajul incorporat in proiect face toti banii. Daca iti place acest proiect poti contacta echipa noastra de arhitecti pentru a iti indeplini visul de a avea propria casa.

3 comentarii

  1. Buna ziua, un cost estimativ al materialelor ptr aceasta casa? Mentionez ca as vrea sa o fac pe structura de lemn. Multumesc

Lasa un comentariu