Bun gasit! Am observat ca iti plac foarte tare casele impecabile, indeosebi proiectele de case cu mansarda. Cu siguranta iti va fi pe plac aceasta bijuterie si vei fi incantat de prezentarea pe care o vei vedea pret de doua minute. Promit imagini din interior si din exterior de buna calitate, planurile parterului si ale mansardei traduse dar si alte informatii interesante si utile despre aceasta casa cu mansarda. Si, dupa cum te-am obisnuit, o sa iti spun si costul total care a fost platit de beneficiarul acestei case. Interesant, nu?

Aceasta casa are suprafata utila de 193 metri patrati, impartita intre 104 mp la parter si 89 mp la mansarda. Surprinde prin aspectul modern si are o compartimentare mai mult decat generoasa. Camerele sunt spatioase si luminoase, fiind bine iluminate natural prin ferestrele mari si bine amplasate. Daca iti place proiectul trebuie sa stii ca ai nevoie de o suprafata de teren de minim 400 mp, cu o deschidere la strada de minim 18 mp.

Pe langa aspectul interesant si compartimentarea inteligenta, aceasta casa este si bine construita. Solutia de constructie propusa de arhitecti consta in fundatie din beton armat cu zidarie din blocuri ceramice Porotherm de 25 cm. Pentru o buna eficienta energetica s-a optat pentru o termoizolatie din polistiren de 20 cm grosime. Planseul peste parter este din beton armat iar acoperisul este din tigla ceramica. Sistemul de incalzire este pe baza de combustibil solid,

Imagini din exterior.

Imagini din interior.

Plan parter. Piesa de rezistenta a parterului este livingul de 31 mp si bucataria open space. Nu putem trece cu vederea nici faptul ca din living room aveam acces la o superba terasa exterioara, partial acoperita. De retinut ar mai fi si zona notata atelier pe plan, o incapere ce poate fi folosita si ca garaj, daca se lasa loc pentru accesul autoturismului.

Plan mansarda.Incredibil dar aici se afla 4 dormitoare. Si nu sunt dormitoare mici. In plus, unele dintre dormitoare dispun si de dressing propriu.

Privire in sectiune si amplasarea pe teren.

Pret de constructie. Trebuie sa te atentionez inca de la inceput ca pretul pe care il vei vedea nu include proiectul, terenul, utilitatile si nici alte acte si avize necesare constructiei unei case. Nici macar amenajarea peisagistica a curtii nu este luata in calcul. Tot ce pot spune este faptul ca pretul la cheie, fara mobilier, al acestei case exact asa cum se vede  a ajuns pana la 95 mii euro. Ti se pare rezonabil? Lasa un comentariu mai jos.

4 comentarii

  1. Este de necrezut!!! Acest pret este valabil si in anul 2021? Daca da as dori sa-mi dati un numar de telefon unde pot sa va contactez. Multumesc anticipat.

  2. Un proiect frumos și prețul este corect !

    1. Cine poate sa-mi constuiasca aceasta casa?
      Si care este pretul acum?

Lasa un comentariu