Daca nu ti-ai construit casa inca si esti tot la stadiul de cautare a unui proiect deosebit, am doua vesti pentru tine, bune zic eu, si am sa te rog sa ramai doua minute atent. Prima veste este ca materialele de constructii incep sa se ieftineasca, situatie previzibila dealtfel, si acest lucru ar trebui sa te convinga sa construiesti. Si a doua veste buna este ca am gasit o noua casa frumoasa, un proiect care, si pe tine, cu siguranta, te va cuceri. Si am sa-ti sintetizez ca de obicei informatii despre constructie, planuri si imagini reale, si iti voi spune si cat a costat constructia acestei case la cheie, constructie care a inceput in acest an.

Aceasta casa are un farmec aparte si un aspect care o diferentiaza fata de alte case din jur. Este moderna, spatioasa si ofera tot confortul necesar unei familii cu doi copii. La parter avem parte de un spatiu vast, format dintr-un living room cu bucatarie open sapce cu iesire pe o terasa exterioara superba si utila. Tot la parter mai gasim si o camera ce poate servi ca birou sau dormitor de oaspeti. Iar garajul dublu completeaza planul parterului care are o suprafata totala utila de 116 metri patrati.

La mansarda gasim zona de somn a intregii familii. Dintre cele 3 dormitoare, se evidentiaza cel matrimonial in suprafata de 14 mp ce dispune si de un dressing si are iesire la un balcon fabulos.. Mai gasim  aici inca doua dormitoare mai mici dar si o spalatorie, O baie de 6 mp deserveste intregul palier. In total, suprafata utila a mansardei este de 68 mp.

Suprafata construita la sol este de 150 mp. Suprafata totala utila P+ M este de 184 mp. Suprafata totala desfasurata este de 298 mp. Parcela minima pe care poate fi construita este de 400 mp cu o deschidere minima la strada de 19 metri. Costul construirii la cheie a acestei case, cu materiale de calitate medie, este de 100 k euro. Incluse aici sunt materialele si manopera. Daca se doreste calitate PREMIUM, costul total al constructiei urca pana la 150 k euro.

Amenajari interioare.

Pretul construirii la cheie este preluat de la beneficiarii acestei case si poate fi diferit in unele zone. Pretul este calculat pentru construirea acesti case pe fundatie din beton armat si zidarie din bca de 24 cm, stalpi, centuri si planseu de beton peste parter. Mansarda este din lemn, acoperisul din tigla ceramica, Incalzirea este prin pardosealampe combustibil solid. Proiect preluat de pe archon.pl. LIKE, SHARE, daca ti-a placut aceasta casa cu mansarda!

2 comentarii

  1. 335 €/mp la cheie??
    Visăm frumos sau articolul este de acum 20 ani…

  2. Da, corect!… Parcă suntem la emisiunea „Visuri la cheie”!… Și totuși!… Nu e prea frumos să fie adevărat! Dar dacă este așa, vreau și eu…ieri…azi… mâine!…

Lasa un comentariu