Proiectele de case cu garaj sunt foarte cautate de catre cei care vor sa isi construiasca o casa in acest an. Indiferent ca este vorba de o casa parter, mansarda sau etaj, garajul a devenit un must have. Anterior ti-am prezentat aceasta casa cu mansarda si garaj si am observat ca ti-a placut mult, asadar a venit vremea sa iti prezint un proiect nou, o casa cu mansarda si garaj. O sa iti arat imagini reale, planurile cu compartimentarea si amplasarea pe teren. Evident, daca esti atent, o sa iti spun si pretul platit de beneficar pentru a o construi la cheie.

 

Arata foarte bine la exterior, cu fatada alba si lemn iar forma compacta ne dezvaluie un interior bine proportionat, cu spatii ergonomice dar spatioase, cu multa lumina naturala si cu o iesire la o terasa exterioara imensa si foarte utila.

Plan parter. Sunt convins ca deja iti imaginai parterul acestei case, cu o zona de living mare, cu acces pe terasa exterioara, cu o bucatarie open space… Exact asa si este. Pe deasupra mai gasim si alte incaperi, amintesc aici un birou, un dormitor pentru oaspeti, o baie  si garajul cu acces din interior. In total, avem 100 metri patrati suprafata utila la parter.

 

Plan mansarda. In cei 63 mp de suprafata utila avem cateva incaperi importante aici. Se remarca dormitorul matrimonial de 17 mp cu acces la dressing propriu. Mai gasim inca o camera de 12 mp ce poate servi ca dormitor iar o baie imensa de 12 mp deserveste intregul palier.

Amplasarea pe teren.

Privire in sectiune.

 

Amenajari interioare. Nimic deosebit dar totusi sunt finisaje moderne, actuale tendintelor din amenajari interioare. Remarcam spatiile deschise si bine iluminate natural care creaza si mai mult impresia de spatiu vast.

Din ce construita. Fundatia, stalpii, centurile si placa peste parter sunt din beton armat. Zidaria este din caramida de 25 cm. Casa are termopane pvc si termoizolatie din polistiren eps 80 de 20 cm. Incalzirea este pe combustibil solid, prin pardoseala.

Pret de constructie. Fiind construita la inceputul lui 2022, pretul materialelor a fost unul destul de mare. Doar partea de manopera a fost acceptabila. Intre timp, multe materiale s-au mai ieftinit. Astfel, costul pe care ti-l voi spune ar trebui sa fie mai mic. Aceasta familie a platit pentru construirea acestei case la cheie, materialele si manopera firmei, suma de 110.000 euro.

Concluzie. Pentru un cost decent poti avea o casa deosebita, confortabila, pregatita sa te gazduiasca pe tine si familia ta in conditii moderne. Pentru a vedea si alte modele de case te poti uita in colectia noastra cu proiecte de case parter, mansarda si etaj.

2 comentarii

  1. Scumpa, dar foarte frumoasa, eleganta si practica! Multumesc pentru idee

  2. Eleganta si confort, intimitate si rafinament ! Si inca ceva : 100000 de euro, e pretul unui apartament modest,intr-o zona deloc confortabila…O casa si curte proprie,oricare familie isi doreste !

Lasa un comentariu