Inca o casa noua, un model frumos proportionat si foarte spatios, a sosit pe site si este gata sa te inspire. Are suprafata de 155 metri patrati utili si este compusa in principal din 3 dormitoare, 2 bai, un living room spatios, o bucatarie si un garaj pentru un autoturism. Vrei sa afli mai mult, inclusiv o estimare cost constructie? Ramai aici.

Aceasta casa a fost construita recent si este pregatita sa gazduiasca cu brio o familie cu 2 copii. Se remarca printr-o amenajare functionala si un design modern. Este construita pe o fundatie din beton armat cu structura si planseu tot din beton armat. Zidaria din caramida ceramica tip Porotherm alaturi de o termoizolatie cu polistiren de 20 cm grosime si un EPS 80 fac din aceasta constructie o casa eficienta energetic.

Plan parter. Desi te-ai astepta sa fie o casa cu incaperi minuscule trebuie sa stii ca arhitectii au gandit inteligent amplasarea fiecarei camere. Avem, asadar, doua zone: zona de zi si zona de odihna. Remarcam o fabuloasa zona de zi cu acces la o terasa exterioara. Iar garajul, un spatiu atat de util pentru familiile moderne, completeaza peisajul acestui proiect de casa. Da, este o casa normala, un proiect rezonabil, pentru un pret acceptabil.

Estimare cost constructie. Desi niciodata nu putem aprecia cat costa sa construiesti o casa, fiecare proiect avand particularitatile sale, avem date despre costurile implementarii acestui proiect de la sursa de unde am preluat imaginile. Asadar, costul cu materialele de constructii si manopera firmei de constructii, pana la stadiul de „la cheie” a fost de 120 mii euro. Mult sau putin, imi poti spune parerea ta in comentarii.

sursa:archon.pl

Un comentariu

Lasa un comentariu