Te-ai saturat de sfaturile celor care iti spun ca nu poti avea o casa fara sute de mii de euro? Si eu. Mai ales cand acesti tematori nu au construit in viata lor nici macar un garaj, daramite o casa. Iti propun sa lasi fricile deoparte si sa vizualizezi cel mai nou proiect de casa cu mansarda al acestui an. Iti voi arata imagini din interior si exterior cu aceasta casa, imagini reale, nu poze 3d. Iti voi arata si planurile cu compartimentarea si amplasarea pe teren dar, cel mai important, o sa iti prezint si o estimare cost construire la cheie pentru aceasta casa cu mansarda. Stai linistit, nu costa sute de mii de euro implementarea acestui proiect, chiar si cu recentele scumpiri ale manoperei si a materialelor de costructii.

Esti pregatit sa vezi o casa frumoasa? Iata cateva imagini cu proiectul deja implementat:

Informatii despre proiect. O casa simpla si compacta, cu acoperisul in doua ape, cu incaperi bine iluminate natural. Zona de zi este foarte spatioasa si se continua cu o terasa exterioara neacoperita. La mansarda gasim 4 doarmitoare care, desi nu sunt foarte spatioasa, ofera tot confortul necesar pentru un trai linistit unei familii cu 2 copii. Are suprafata utila de 165 mp , cea totala fiind de 190 mp, suprafata construita la sol fiind de 125 mp.

Plan PARTER.

Plan MANSARDA.

Privire in sectiune.

Amplasare pe teren. Un minim de 40 mp cu o deschidere la strada de 18 metri este suficient pentru a construi aceasta frumoasa casa.

Amenajari interioare. Interiorul este modern amenajat si te cucereste inca de la primul pas facut inauntru.

Estimare cost construire. Materiale de constructii. Luand ca etalon preturile din primul trimestru al anului, costul materialelor ar trebui sa fie in jurul sumei de 65 mii euro.

Estimare cost construire. Manopera firma constructii. Un cost corect pentru a construi aceasta casa la cheie se situeaza in jurul sumei de 47 mii euro.

Concluzie finala. Acest proiect de casa cu mansarda si garaj este destul de accesibil de construit si nu depaseste cu mult peste 100 mii de euro, cum multi zvonesc prin piata. Totusi, ar trebui sa nu uiti si de celelalte costuri adiacente constructiei unei case : teren, utilitati, avize, proiect si un buget pentru situatii neprevazute de minim 15% din valoarea investitiei.

sursa: archon.pl

Un comentariu

  1. 4 dormitoare la mansarda si o singura baie, pe diagonala fata de dormitor matrimonial? Este o glumă nu??

Lasa un comentariu