Ca se cauta foarte mult proiectele de case cu mansarda probabil stiai si tu. Da, casele de acest tip sunt frumoase, arata bine in orice zona si sunt mai ieftin de construit fata de casele cu etaj. Dar, ca si suprafata utila nu exista diferente majore. Singurul neajuns, reclamat de catre unii clienti, se refera la tavanele inclinate dintr-o casa cu mansarda. Ei nu le suporta. Pur si simplu.

Astazi tot un proiect frumos de casa cu mansarda ti-am adus si ar trebui sa fii atent deoarece este o casa cocheta, nu prea spatioasa, dar este perfecta pentru tine si familia ta, mai ales in aceste vremuri incerte. Iti voi arata planurile cu compartimentarea, o privire in sectiune dar si niste super imagini din interior si exterior.

Este o casa cu mansarda mica cu un design modern, atragator combinat cu elemente traditionale. Are o forma simpla, compacta iar interiorul este functional, ergonomic, orientat catre confortul beneficiarilor. Are suprafata construita la sol de 88 mp si o suprafta utila totala P+M, de 115,75 mp. Inaltimea cladirii este de 8,3 metri si suprafata acoperisului este de 160 mp. Pentru a o putea construi pe terenul tau acesta trebuie sa aiba o latime minima la strada de 16 metri si o lungime de minim 20.

Plan parter. Aici este o zona de zi foarte vasta iar piesa principala este camera de zi cu zona de servit masa si bucatarie open space. De aici se poate iesi pe o terasa exterioara neacoperita, numai buna pentru relaxarea din zilele frumoase.

Plan mansarda. Desi ai crede ca este imposibil, la mansarda avem 3 dormitoare. Nu sunt foarte spatioase dar iti ofera tot confortul necesar. O baie destul de spatioasa deserveste intregul palier.

Privire in sectiune.

Amenajari interioare.

La final, daca mai ai inca neclaritati in alegerea proiectului de casa, iti recomand sa rasfoiesti imensa galerie cu proiecte de case de aici. Gasesti modele pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Lasa un comentariu