O casa frumoasa se recunoaste dintr-o mie de proiecte de case vazute anterior deoarece se diferentiaza prin acel ‘ceva’ care te captiveaza! Aceasta casa cu mansarda arata bine, nu e nici mare dar nici mica si are o compartimentare care multumeste pe oricine. Iti propun sa vedem impreuna detalii despre acest proiect minunat iar la final iti garantez ca te vei indragosti iremediabil de acest proiect de casa cu mansarda. Ah…. era sa uit: daca esti atent la proiectul prezentatat vei gasi, pe langa planuri si multe poze, si o estimare de cost constructie.

Acest proiect de casa cu mansarda are o suprafata utila de 110,5 mp impartita pe parter 56,6 mp si mansarda 53,9 mp. Suprafata construita la sol este de 87,3 mp. Avand 4 dormitoare aceasta casa este pregatita sa gazduiasca cu brio chiar si o familie de 4-5 membri. Si nu are dormitoarele mici cum te-ai fi asteptat. Este asemanatoare la design cu acest proiect de casa cu mansarda dar este mult mai bine organizata, mai spatioasa si mai practica.

Iata planul parterului:

 

Intrarea in case se face accesand un hol de 6,6 mp. Usa de la intrare este protejata de o continuare a acoperisului sustinuta de doi stalpi. Din acest hol ajungem intr-un alt hol in suprafata de 5 mp de unde putem accesa intraga locuinta. In partea stanga se afla baia in suprafata de 3,4 mp. In fata se afla singurul dormitor de la parter. Acest dormitor are suprafata de 9,6 mp. In partea dreapta se afla zona de living room in suprafata de 21,7 mp si bucataria de 8 mp. Si cam atat. O compartimentare simpla, ergonomica si perfecta pentru un cuplu. Dar sa nu uitam de cele trei dormitoare de la etaj.

Iata planul mansardei:

Compartimentarea mansardei este la fel de simpla ca si cea a parterului. Astfel, gasim aici 3 dormitoare si o baie. Principalul dormitor are putin peste 15 mp si este cel mai mare dormitor al casei. Celelalte doua dormitoare au 33,3 respectiv 12,6 metri patrati utili suprafata. O baie spatioasa de 9,6 mp deserveste intregul spatiu al mansardei.

 

Cost executie lucrare. Fiind o constructie relativ simpla ar trebui sa stii ca pretul construirii acestei case este minim. Cele mai multe firme de constructii pe care le-am contactat au spus ca pretul la rosu pentru a construi aceasta casa se situeaza in jurul sumei de 65 mii euro. Materialele si manopera incluse. Ba chiar si proiectul este oferit gratuit de catre una dintre aceste firme de constructii.

La cheie, in finctie de finisajele alese, pretul acestei case se situeaza in jurul a 94 mii euro. Poate mai putin daca se opteaza pentru finisaje de baza. Sau mai mult daca se doresc finsaje premium.

Acesta a fost proiectul. Sper ca vei fi ramas si tu cu o stare de bine dupa ce ai vazut imaginile exterioare dar si compartimentarea interioara. Deja stii cum sta treaba! Daca iti place, contacteaza un birou de proiectare din zona ta si cumpara acest proiect de casa, fie el chiar si cu mici modificari. Si astfel vei avea casa visurilor tale, frumoasa si cocheta, multumita ideilor gasite pe IdeiCase.com 🙂 !

sursa: gservis.cz

2 comentarii

  1. Buna seara! Chiar PERFECTA! Multumes frumos pentru idee si pret estimativ! Seara frumoasa va doresc si numai bine!!!

  2. O casa ce îmbină perfect utilul, prețul si confortul. Mă interesează detalii legate de constructorul care a făcut prețul pentru o discuție în detaliu.

Lasa un comentariu