Iti prezint un proiect minunat, o casa cu mansarda cocheta, moderna, confortabila. Un proiect de casa care te cucereste prin simplitate si bun gust. Are tot ce-i trebuie unei familii cu unul sau doi copii, chiar si garaj pentru un autoturism. Nimic iesit din comun dar atat de primitoare este casuta! Poate vrei sa stii mai multe informatii, chiar si un pret estimat pentru sezonul 2022, asadar te invit sa zabovesti 3 minute aici.

Are suprafata construita la sol de 102,69 mp si poat fi amplasata pe parcele de teren cu latimea de minim 17,5 metri, suprafata minima fiind de 350 mp. Suprafata totala construita este de 205,38 mp iar cea utila este de 137,94 mp. Aceasta casa este construita din BCA de 24 cm pe o fundatie din beton armat. Peste parter este turnata placa din beton. Tamplaria exterioara este din PVC cu 3 foi de sticla, acoperisul este din tigla ceramica iar termoizolatia este din polistiren expandat de inalta densitate. Incalzirea este bazata pe combustibil solid si este prin pardoseala. Finisajele interioare sunt mediii dar au fost alese cu bun gust, fapt ce fac din aceasta casa o perla a proiectelor de case cu mansarda de pe site.

Plan PARTER. La parter vom descoperi un spatiu locativ generos, primitor pentru toata familia. Zona de living room are aproape 30 mp si, impreuna cu bucataria open space, depaseste 40 mp. De aici avem acces la o terasa exterioara foarte utila. Garajul are suprafata de 18,27 mp si poate fi accesat din casa.

Plan MANSARDA. Avem parte de un confort sporit aici datorita celor doua dormitoare foarte spatioase. In plus mai avem o camera de 11 mp ce poate servi ca dormitor pentru copii sau pentru oaspeti. Si, mai avem inca o camaruta ce poate fi folosita ca si birou. O baie generoasa de 6 mp deserveste aceasta zona. Suprafata totala utila a mansardei este de 65,54 metri patrati.

Amenajari din INTERIOR.

Amenajari din EXTERIOR.

 

Asadar, merita din plin sa construiesti acest model de casa. In stadiul in care se vede, fara mobilier si teren, beneficiarii au platit suma de 100 mii euro pentru materialele de constructii si manopera. Este un pret rezonabil daca ne gandim la cat de mult s-au scumpit unele materiale de constructii in acest an.

Daca iti place proiectul nu ezita sa contactezi un proiectant de case pentru a ti-l realiza dpdv legal si poti incepe treaba. Alte case cu mansarda si nu numai vei gasi daca rasfoiesti continutul acestui site.

sursa: archon.pl

Lasa un comentariu