Casele cu mansarda sunt preferatele majoritatii romanilor iar acest proiect superb este unul dintre cele mai frumoase proiecte de case cu mansarda pe care l-am vazut in 2021. Privind casa de astazi nu poti sa nu ii observi prestanta, originalitatea si elementele moderne. O casa relativ mica dar pregatita sa sustina o familie mare.

Desi are suprafata utila de doar 111 mp vei ramane surprins sa afli ca sunt diponibile 4 dormitoare. N-or fi ele cele mai mari dormitoare dar compenseaza prin ferestrele mari si luminoase care lumineaza natural casa in cea mai mare parte a zilei.

Acest proiect este realizat de biroul de proiectare care a realizat acest proiect de casa cu mansarda, asadar sa te astepti la aceleasi standarde inalte de proiectare. Si aceasta casa are o compartimentare ergonomica si este proiectata sa consume foarte putine resurse pe perioada exploatarii. Astfel, zidurile sunt din blocuri ceramice Porotherm de 30 cm grosime iar izolatia exterioara este din polistiren grafitat de 20 de cm grosime. Incalzirea este pe centrala cu gaz dar tu poti folosi ce sistem de incalzire doresti. Oricum, factura la incalzire va fi mica de tot, aceasta casa avand un coeficient de transfer termic de sub 104 w/m2k.

Plan PARTER. Intrarea se face prin intermediul unui mic vestibul de 3,25 mp. Imediat vom ajunge in holul centarl al parterului de unde putem accesa toate incaperile. In partea dreapta se afla bucataria si locul de luat masa si in imediata vecinatate se afla livingul. Din aceasta zona se poate iesi pe o superba terasa exterioara din spatele casei. Suprafata bucatariei, a zonei de servit masa si a livingului este de aproape 40 de metri patrati. Tot la parter mai gasim o camera de 11 mp ce poate servi ca birou, camera de oaspeti sau chiar ca dormitorul tau. Interesant este faptul ca din acest dormitor ai acces direct catre terasa exterioara.  Tot aici se mai gaseste si o baie de 4,3 mp dar si spalatoria care functioneaza ca si camera tehnica. Intreaga suprafata a parterului este de 72,14 metri patrati.

Plan MANSARDA. Suprafata mansardei este de 57 metri patrati. In acest spatiu gasim un hol de 15,2 mp, o baie de 7,7 mp dar si 3 dormitoare. Doau dintre dormitoare au cate 12,72 mp iar unul are suprafata de aproape 9 mp. Chiar daca este mic, acest dormitor poate fi folosit ca si dormitor pentru copil sau poate servi drept camera de joaca sau de studiu.

Fatade.

Amplasarea pe teren.

Sper sa iti fi fost pe plac acest model frumos de casa cu suprafata utila de 111 mp. In caz ca nu esti convins ca ti se potriveste nu este nicio problema, pe IdeiCase.com sunt sute de proiecte de case, cu mansarda etaj sau doar cu parter.

Lasa un comentariu