Casa aceasta este foarte speciala si te va cuceri instant. Proiectul prezinta o casa moderna si spatioasa, numai buna pentru o familie numeroasa. Cele 4 dormitoare de la mansarda sunt pregatite sa sustina o familie de pana la 6 persoane. Daca vrei mai multe detalii, iti propun sa ramai doua minute pe site pentru a vedea acest superb proiect de casa cu mansarda in toata splendoarea lui.

 

Plan parter. Bucataria open space de 14,64 mp ce are si o camara spatioasa, formeaza impreuna cu camera de zi de 27,65 mp o fabuloasa zona de living room cu usi inalte prin care se revarsa din abundenta lumina naturala. De aici se poate iesi pe  terasa neacoperita care are o suprafata generoasa. Dar asta nu este tot deoarece tot la parter mai gasim un birou de aproape 10 mp si o baie de 4,25 mp. Iar holul si casa scarii de 11,59 metri patrati completeaza panorama parterului acestei suprebe case cu mansarda.

Plan mansarda. Spatiul de odihna al intregii familii se afla aici. Astfel vom gasi un dormitor matrimonial si alte 3 dormitoare mai mici. O baie spatioasa de 12 mp deserveste toate cele 4 dormitoare.

Plan pod. Datorita formei acoperisului a rezultat un spatiu auxiliar peste tavanul de la mansarda. Nu este obligatoriu sa il folosesti dar spatiul acesta este destul de generos si poate fi folosit ca spatiu de joaca pentru copii sau ca spatiu de depozitare.

Concluzie. Asa arata o casa bine proiectata. Se vede ca arhitectii s-au gandit la confortul locatarilor dar nu au neglijat nici partea estetica.

sursa: baumeister-haus.de

Lasa un comentariu